•
4. máj 2009martinano, kraasne fotky, martinko je fesacisko......................... 😉 😉
0
lucaska, aj ja rozmyslam ze palacinky take dobre s tym cokoladovym topingom, ci kremom - NIKA a slahackou.. uz som to davno nerobila.. a nejaku polievku, vidis, mozno aj rajcinovu... to je fakt o nervy s tym varenim... nie ze varit, ale CO varit?!
Ahojte kocky,ja Vas tu nejako nestiham,konecne som docitala 😉
danny este raz gratulko,krasne fotecky-dominik je chutnucky 😉 aj Gabika ako si ho tam pekne varuje x-)
Kala tak ako Terezka?Dufam ze medzitym uz lepsie 😉 ako ste k tomu prisli?Inak pekny mate ten rezim x-)
martinano krasne fotecky,Matko je fakt riadny fesacisko ako pise Lucaska 😉
Muci Ty tu robis chute :-N vyzera to vynikajuco x-)
Babulky rozpravali sme sa s Venonnou,ze by bolo fajn nejake to stretko,tak sme sa predbezne dohodli na stredu 20.5.
kto sa prida????
danny este raz gratulko,krasne fotecky-dominik je chutnucky 😉 aj Gabika ako si ho tam pekne varuje x-)
Kala tak ako Terezka?Dufam ze medzitym uz lepsie 😉 ako ste k tomu prisli?Inak pekny mate ten rezim x-)
martinano krasne fotecky,Matko je fakt riadny fesacisko ako pise Lucaska 😉
Muci Ty tu robis chute :-N vyzera to vynikajuco x-)
Babulky rozpravali sme sa s Venonnou,ze by bolo fajn nejake to stretko,tak sme sa predbezne dohodli na stredu 20.5.
kto sa prida????
minka, tak my by sme prisli, ak nam do toho volaco nepride, a navrhujem tu kaviaren na namesti sv. anny, ja som moc za juh neni...
ahojte
no super ze bude stretko, dufam ze sa nam podari prist 😉
a ktoru tu kaviaren myslite? ci je to ta cukraren na nam. sv. Anny?
martinano - maly aky rozkosny 🙂 a ten veget na nocniku, moj muz sa nasmial 😉
muci - super dalsi recept 😉 dakujem 😉
zajtra budem varit rizoto zeleninove, tiez nemusim kazdy den maso, zato MM je hrozne masovy :-| a sladkym jedlom sa mu velmi nezavdacim :-|
no super ze bude stretko, dufam ze sa nam podari prist 😉
a ktoru tu kaviaren myslite? ci je to ta cukraren na nam. sv. Anny?
martinano - maly aky rozkosny 🙂 a ten veget na nocniku, moj muz sa nasmial 😉
muci - super dalsi recept 😉 dakujem 😉
zajtra budem varit rizoto zeleninove, tiez nemusim kazdy den maso, zato MM je hrozne masovy :-| a sladkym jedlom sa mu velmi nezavdacim :-|
mami ako sa to vezme,prva noc doma bola oki,druha nic moc a tretia nas caka dnes tk uvidime...ako som pisala zatial tu dudluje v perinke vedla mna okupkany vonavucky a spokojny-taketo daco som pri Gabike nezazila =-) .
Inak zajtra nas caka poradna u dr tak som zvedava co a ako :-N ,ale som rada ze uz nas dr ordinuje 😉
Inak zajtra nas caka poradna u dr tak som zvedava co a ako :-N ,ale som rada ze uz nas dr ordinuje 😉
som bola nachvilku mimo bo trebalo vyplnit papierovacky pre urady vrrr ale mi to dalo zabrat teraz idem hodit sprchu a hajde aj s Dominikom do hajan....... :-N 😉
mami-Gabika koliky nemavala,ale vraj castejsie je to u chlapcov tak mozno nas to caka..... :-N som mu zcala preventivne davat troska fenikloveho cajiku nabrusko,no uvidime co povie zajtra dr.... :-N
bruu nocku |-|
mami-Gabika koliky nemavala,ale vraj castejsie je to u chlapcov tak mozno nas to caka..... :-N som mu zcala preventivne davat troska fenikloveho cajiku nabrusko,no uvidime co povie zajtra dr.... :-N
bruu nocku |-|
Ahojte.
Tu dnes este nik?
Kala,Terezka ako,je uz lepsie?
Danny,krasne fotecky. Dominik je zlatunky a Gabika,no velka sestricka,pekne sa stara.
A ako dopadla poradna,vsetko v poriadku?
Cucka maly dobre?
Muci,palacinky,mnam.
Ja akurat peciem kuracie kridelka,k tomu ryzu alebo len chlebik a zeleninku...a este mozno bude aj torta,ak sa podari a zostane nieco aj pre nas. Syn totiz v skole dnes pecie tortu...uvidime ci sa vydari...uz si robiim chut.
Tu dnes este nik?
Kala,Terezka ako,je uz lepsie?
Danny,krasne fotecky. Dominik je zlatunky a Gabika,no velka sestricka,pekne sa stara.
A ako dopadla poradna,vsetko v poriadku?
Cucka maly dobre?
Muci,palacinky,mnam.
Ja akurat peciem kuracie kridelka,k tomu ryzu alebo len chlebik a zeleninku...a este mozno bude aj torta,ak sa podari a zostane nieco aj pre nas. Syn totiz v skole dnes pecie tortu...uvidime ci sa vydari...uz si robiim chut.
ahojte,
chvilka pokoja doma, tak som tu 😉 .
Miroslava72 terezka uz v pohode, dnes sme volai na vysledky mocu, su negativne, takze sme to vcas zachytili. 🙂
Na stretko by sme aj my hadam prisli, ak nieco do toho nevojde.
Danny ako? Ako to zvladate? Gabika je este stale taka akcna v pomahani? U nas uz je to tak, ze terka ani nevnima, ze mame doma babatko. Uz ho berie ako ,,inventar,, 😃 😃 😃
chvilka pokoja doma, tak som tu 😉 .
Miroslava72 terezka uz v pohode, dnes sme volai na vysledky mocu, su negativne, takze sme to vcas zachytili. 🙂
Na stretko by sme aj my hadam prisli, ak nieco do toho nevojde.
Danny ako? Ako to zvladate? Gabika je este stale taka akcna v pomahani? U nas uz je to tak, ze terka ani nevnima, ze mame doma babatko. Uz ho berie ako ,,inventar,, 😃 😃 😃
kala tak super,ze to mate v poriadku 😉 😉 😉
venonna 😃 nebojkaj zvladnes 😉 tak sa tam drzkaj 😉
mami je na nam.sv anny-oproti slov.sporitelne,vedla foto Vratny 😉 da sa tam ist aj z dvora okolo tej fontanky,to budes mat jednoduchsie s kocikom 😉
miroslava,no ved potom daj vediet ako to dopadlo 😉 urcite to zvladol 😉
venonna 😃 nebojkaj zvladnes 😉 tak sa tam drzkaj 😉
mami je na nam.sv anny-oproti slov.sporitelne,vedla foto Vratny 😉 da sa tam ist aj z dvora okolo tej fontanky,to budes mat jednoduchsie s kocikom 😉
miroslava,no ved potom daj vediet ako to dopadlo 😉 urcite to zvladol 😉
ahojte, vennona 😃 😃 😃 😃 😃 , to zvladnes............ 😉 😉
kala, tak super ze terezla je uz v poriadku......danny ako ste dopadli na poradni?????
miroslava, daj vediet ako dopadla torta a ked tak niekedy mi ho pozicas nech aj mne upecie :-p :-N :-N
muci,ako palacinky hotove???? ja som nakoniec zamiesila na parene buchty a spravila tie........teraz uz sa ledva hybem na gauci, lebo ich milujem........... :-p :-p :-p :-p
kala, tak super ze terezla je uz v poriadku......danny ako ste dopadli na poradni?????
miroslava, daj vediet ako dopadla torta a ked tak niekedy mi ho pozicas nech aj mne upecie :-p :-N :-N
muci,ako palacinky hotove???? ja som nakoniec zamiesila na parene buchty a spravila tie........teraz uz sa ledva hybem na gauci, lebo ich milujem........... :-p :-p :-p :-p
venonna 😉 drzim palce - aj ja som tak znamych varovala ked som sla sama autom 😃 a teraz je to super ked potrebujem tak sa odveziem a nie som zavisla na muzovi 😉 super pocit 😃
lucaska - parene buchty mnam, ja zatial len kysnute kolaca som skusila , na knedle a buchty nemam odvahu :-|
idem s malou vonku, dufa, ze tam nie je velka kosa :-p
lucaska - parene buchty mnam, ja zatial len kysnute kolaca som skusila , na knedle a buchty nemam odvahu :-|
idem s malou vonku, dufa, ze tam nie je velka kosa :-p
Začni písať odpoveď...

Odošli