Trnavčanky snažilky šup sem
Ahojte babule,
Chcem zalozit temu iba pre trnavcany a okolie aby sme sa vedeli podelit o nase starosti a radosti, popripade hodit niekedy stretko...o nasich liecbach a dufam, ze coskoro aj babatkach 😉
Tak rychlo sup sem 😃
Chcem zalozit temu iba pre trnavcany a okolie aby sme sa vedeli podelit o nase starosti a radosti, popripade hodit niekedy stretko...o nasich liecbach a dufam, ze coskoro aj babatkach 😉
Tak rychlo sup sem 😃

•
1. dec 2009irsi skor by som to povedala tak ze uz sa mi hodne dlho nic pekne a dobre neprihodilo ale ja som zvyknuta na to ze len stale zle tak dufam ze uz sa to zmeni 🙂
0
Iris moc nedufam, lebo sa mi to zda take komplikovane hlavne s tymi ovu testami, ale asi sa nato cele ....
Nasa labradorka, to je teda kusok,,, skoro cely den drichme na gauci a na vecer zacne dobiedzat ze sa chce hrat, ze chce ist von,, ale je super zlata,, ale teraz plzne,, tak za piskotku ceseme 🙂
Nasa labradorka, to je teda kusok,,, skoro cely den drichme na gauci a na vecer zacne dobiedzat ze sa chce hrat, ze chce ist von,, ale je super zlata,, ale teraz plzne,, tak za piskotku ceseme 🙂
no ta moja Elle plzne strasne,, keby som to davala do podusiek, tak ich mozem predavat 😃
dius vsak uvidis, nechcem ti davat nadeje ked ja sa v tych ovu testoch p.t vyznam. :-p nasi blsaci neplznu sice su dlhosrsti ked ich neotrihame. ale mala som mopsa pred tym a ten strasne plzol a mal take tvrde hrube chlpky ze sa zapichovali vsade...podobna srst ako Ellina. ale je to radost mat krasneho milujuceho psika 😃 musi byt strasne zlatucka a hlavne ked pises ze za piskotku ceseme, musi byt strasne chutnucka 😃
leni a akeho mas hava????
leni a akeho mas hava????
ahojte 🙂
kikus byvala som v otm istom cinziaku ako vladka 😉 a na 7ZS som codila len dva a pol roka...potom do mesta. noo, foto si sem moc davat nechcem, ved ma sponas ked budeme susedy 😃 kedy myslis ze sa budete stahovat, my sme s amali uz minule vianoce 😃 😃 😃 no a potom tieot vianoce 😃 😃 😃 no a snad na jar to uz bude 🙂
dia moje teploty boli vzdy nizke....vobec na mna neplatia tie pravidla bazalnej teploty. ajked musim s apriznat, ze som si merala len telesnu teplotu, nie bazalnu 😃 no a na sone dr. zistil, ze som mala po potratoch ovu az na konci cyklu - co nie je dobre na otehotnenie a dalsi mesiac uz vobec. robil mi hormonalny profil , zistil nepomer mezdi LH a FSh...tie hormony ovplyvnuju dozrievanie folikov, nasadil mi clostil a bolo to 😉
kikus byvala som v otm istom cinziaku ako vladka 😉 a na 7ZS som codila len dva a pol roka...potom do mesta. noo, foto si sem moc davat nechcem, ved ma sponas ked budeme susedy 😃 kedy myslis ze sa budete stahovat, my sme s amali uz minule vianoce 😃 😃 😃 no a potom tieot vianoce 😃 😃 😃 no a snad na jar to uz bude 🙂
dia moje teploty boli vzdy nizke....vobec na mna neplatia tie pravidla bazalnej teploty. ajked musim s apriznat, ze som si merala len telesnu teplotu, nie bazalnu 😃 no a na sone dr. zistil, ze som mala po potratoch ovu az na konci cyklu - co nie je dobre na otehotnenie a dalsi mesiac uz vobec. robil mi hormonalny profil , zistil nepomer mezdi LH a FSh...tie hormony ovplyvnuju dozrievanie folikov, nasadil mi clostil a bolo to 😉
evi priznam sa ze si nepamatam kde byva vlada. a mas sestru? blondinu? ja ratam ze okolo leta alebo v lete. zalezi ako sa rychlo bude pokracovat so stavbou...akurat sme dali pod skridlu a este tento rok stihneme okna a ostatne na buduci rok. aj vy sa idete stahovat ku svokrovcom???
leni jaj to musi byt zlatucky, milujem yorkshirov. nasi maju shitzky 🙂
leni jaj to musi byt zlatucky, milujem yorkshirov. nasi maju shitzky 🙂
Jani, drzkaj sa, sme tu pre teba,,
a mozno to znie blbo, je to lepsie teraz ako ked by uz si bola v pokrocilom stadiu,, ja som prisla o 4.dnoveho synceka a viem co pisem, ci hovorim 😞 .
Ked uz sa ti podarilo raz otehu, dalsi krat to pojde tiez,, neboj, 🙂
a mozno to znie blbo, je to lepsie teraz ako ked by uz si bola v pokrocilom stadiu,, ja som prisla o 4.dnoveho synceka a viem co pisem, ci hovorim 😞 .
Ked uz sa ti podarilo raz otehu, dalsi krat to pojde tiez,, neboj, 🙂
dakujem baby moc..ja este nic neviem dnes som 5 hodin cakala na ultrazvuk tam mi povedal že to nie je dobre sim v 7 týždni a má to len 5mm a bol vidiet len ten vacok...nemam ziadne bolesti ani nespinim nic...ked som sa k mojmu lekarovi tak mal prave prestavku a ani som nebola schopna moc s nim komunikovat tak tam pojdem radsej zajtra a uvidi sa co mi povie..no snazili sme sa o babo skoro 9 mesiacov tak to bola taka rana...
Dobre ranko,
iris no aky krasny sen, neboj este par mesiacov a mas mrnouska pri sebe..
😉
Ja som sa zas zobudila okolo polnoci ze sa mi chce vracat, ale som to rozdychala na cerstvom vzduchu a zaspala som...
iris no aky krasny sen, neboj este par mesiacov a mas mrnouska pri sebe..
😉
Ja som sa zas zobudila okolo polnoci ze sa mi chce vracat, ale som to rozdychala na cerstvom vzduchu a zaspala som...
no praveze som jedla uz o 6tej vecer a do 22 sme isli spat, zaspala som velmi rychlo a uz za 2-3 hodky,, najprv som hned vybehla na zachod,, ale ze skusim to rozdychat lebo sme mali otovrene okno a dalo sa.. Toto sa mi stalo aj vcera,, ale az tak velmi ma nenapinalo,,,
Ale spala som celkom fajn. no bol, ci bude spln, aj on vplyva na kvalitu spanku...
Ale spala som celkom fajn. no bol, ci bude spln, aj on vplyva na kvalitu spanku...
Januska, este raz drzkaj sa, neboj bude dobre a mozno este v roku 2010 budes kocikovat 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli