Vranovčanky sem sa 🙂
Ahoj, tak som sa zúfalo snažila nájsť v kolónke Regióny aj Vranov, no márne. Takže som sa rozhodla založiť novú tému a budem rada ak sa ku mne pridajú mamičky a budúce mamičky z VT a okolia. Teším sa na vás 😉

•
16. jan 2009tak vy ste skoro susedy čo? deina aj ja sem chodím skoro každý den ale ked nik nepíše tak ani ja. A fakt na bolesti skús homeopatiká, mne zaberali - lepšie ako sa trápiť s boleťami. :-|
0
ahojte mamičky...chcela by som predať nejaké vecičky po deťoch veľmi pekné a zachovalé vhodné na leto tak od 0 do 5 mesiacov ...ak by ste niekoho poznali nech sa ozve...najlepšie vidieť a osobný odber...sú to bodíky, komplety,vecičky na leto...zavinovačky, hrazdičky aj nejaké hrkálky, fľašky , ktoré som vôbec neužívala ...vďaka... 😃
ahojte všetci.Ja sa k vám tiež pripájam, do svojej 23-ky som tu bývala a teraz som v Skalici, vydala som sa tu. Na záhorí je tu dobre, som tu už 10r. Mam 2 deti.Jakubko 6.5 rokov a Zuzanka 1.7r.Chodievam sem k rodicom 3x do roka a oni za nami. Je to diaľka 510 km. Chodievame s deckami na noc.to je pohoda. čitala som s´, že tam máte aj MC a kopec aktivít. My to tu nemáme, ale bolo, tak neviem.
Mama mi dnes volala, že už ma chrípku, tak vidím,že to u vás panuje. My sme iba kašľajúci a sopliví,KLOP,KLOP! aby som to nezariekla. :-o
Mama mi dnes volala, že už ma chrípku, tak vidím,že to u vás panuje. My sme iba kašľajúci a sopliví,KLOP,KLOP! aby som to nezariekla. :-o
ahojte.
Sofik ešte máva teploty. Boli sme u lekárky, brala nám leukocyty a mala ich v norme, je to len nejaká viróza. Doma sme už všetci chorí, manžel je na OČR-ke, lebo ja som začal tiež teplotovať a bolo to o držku, neklesla som nižšie ako 37,7 , ale už to vyzerá že to prechádza.
Sofik ešte máva teploty. Boli sme u lekárky, brala nám leukocyty a mala ich v norme, je to len nejaká viróza. Doma sme už všetci chorí, manžel je na OČR-ke, lebo ja som začal tiež teplotovať a bolo to o držku, neklesla som nižšie ako 37,7 , ale už to vyzerá že to prechádza.
sofik ďakujeme. No či chcel či nie musel, v noci my vyskočila teplota a ráno musel ísť ešte do práce na hlásenie, že ide na OČR. Prišiel domov a hneď sme išli k lekárom. Najprv s Elčou a potom ja. Prišla som domov a skoro som odpadla od vyčerpania. Nehovorím o tom, že na druhý deň, chcel manžel skoro volať mojej mame, lebo ma nevedel zobudiť a keď som už vstala, tak som nevnímala. Včera sme sa predbiehali kto má vyššiu teplotu. :-N
my sa zatiaľ držíme ale malá mala horúčky cez sviatky tak dúfam že tak skoro nič nedostaneme 🙂 a samozrejme od nej som to chytila aj ja vtedy ale tiež sa držím. Dúfam že ta epidémia chrípky nás nedolapí 😃 Ale ani vonku veľmi s nou nechodím ved počasie je na nervy, skoro vždy prší alebo sneží 😞
na zapis sme boli na lucnej na zakladnej.chodi tam aj dcera.no maleho do skolky nedavam.mal 2 roky a aj tak by mi ho vzala len do obeda.je to blbost.tak chodi aj kristian.o 8 ho dam do skolky a o pol 12 uz ho vyberam.to si niekedy ani nestihnem nieco vybavit.aj tak budem doma tak naco platit skolku za par hodin ked vsetko ma aj ta doma.planujete ostat pri 2 detickach?nechcela by si este chlapca?
Začni písať odpoveď...

Odošli