Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
poradna za nami 🙂 ak neporodim tak na kontrolu v nedelu na prijem 🙂
ahojte,gratulujem k babätkam ! snad sa dockam uz aj ja- dnes som bola na pasoch ,v piatok este poradna u svojej doktorky a v ten den aj kontrola do porodnice na pasy,ak dovtedy neporodim a mam si priniest hned veci,keby tam budem musiet zostat...
@slady je to sranda, ale my tak isto 🙂 nasa prepevala asi tristvrte dna :( nosili sme vsetci ale uz ani to ku veceru nezaberalo :( vzdy ked niekomu poviem ze aka je mala dobunka, nie ako alex ked bol taky malinky, tak sa mi to otoci a len si nadavam ze som mala byt radsej ticho 🙂
@weissrose moja ma tiez do zelena, ja zase stresujem ze ci si netaha len predne a ci mi nebude malo priberat ako jej brasko, aj ked papa podstatne viac, no mam aj tak pocit, ze zo zaciatku sa napije a potom uz to flaka, ja mam nervy ze neppa tak jej dam aj druhy, z toho sa zase riadne napije a zase to ku koncu flaka, niekedy je po krmeni velmi rychlo hladna a niekedy je zase v pohodke aj tri hodiny, tak nevim... a snazim sa sledovat ci mi nechudne ale neviem to vobec posudit, o dva tyzdne mame kontrolu a vazenie tak som zvedava...
@moonlightka tak to nasa nema :( nelke sa zase pupok vyduva lebo niekedy tak place ze sa neda ani utisit :( az sa bojim ked vidim ako jej vylieza :(
Čaute baby, už sme aj my konecne domenka, nekonečné 4 dni ☹ narodili sme sa 24.11.2012 o 03:02 😉 s váhou 2900g a 50 cm 🙂 sme zdravý a štastný konečne doma 🙂
@alyze tak mame rovnaky datum len cisla sa trocha roznia 🙂 Kristinka sa teda narodila 24.11. o 17.50 s vahou 3910g a dlzkou 51cm 🙂
@moonlightka moja tiež to má keď plače, tiež som sa zľakla toho ale tak to bude asi normálne, kým sa im neposilnia brušné svaly, mne sa pri námahe tiež teraz po pôrode vydúva 😀
Tak sme tu s Jarus zostali same? :(
ahojte, aj my sa hlasime. mala Laura sa narodila 24.11 o 22:15 (este o 16:00 som sem pisala, ze nic necitim). krpec ma miery 53cm a 3950g 😎
blahozelam vsetkym maminam k novym babatkam!!! a vsetkym vela zdravicka! a cakatelkam pevne nervy 🙂
Ahojte tak zajtra mame termin ale zatial nic uz aj tie menzesove bolersti zmizli 😒 takze asi budeme nakoniec decembrovy ...
este som tu aj ja...akosik sa bambulke nechce do sveta 😒
No ako dobre, ze nas tu je viacej, aspon nie je nuda🙂 😝
No aj ja mám dnes termín, ale ani náznak blížiaceho sa pôrodu. 🙂
@cajova_lienka gratulujem 🙂
Nebojte baby, sak ono to príde, aj ja som si myslela, že to nikdy neskončí a už sme tu 😉 😀
Ahojte kocky 🙂 gratulujem Vam k babätkam 😉 prajem Vam vela zdravicka a sil 😉 uz sme na svete aj my- Samko sa narodil 7.11, 51cm, 3230g, porod hrozny, velmi dlhy a tazky, ale na to treba co najrychlejsie zabudnut..
Aj ja blahoželám všetkým mamičkám, detičkám a aj oteckom samozrejme. A čakateľkám trpezlivosť prajem. S tým kojením to je ťažké aj pre nás. Mne môj drobec ešte tri hodky nespal - no okrem dnešnej noci kedy sme spali od 22.00 do 03.00. Normálne som nechápala. Bola som krásne vyspatá. Ale potom to už išlo dole vodou. Ale cez deň je aj dve hodiny hore - len by papal moje mliečko. Bojím sa, že sa mi nebude stíhať tvoriť. A najlepšie sa mu zaspáva na mamkinej didke. A potom pol hodky pospí a zase je hore a zase len hľadá cicku. No hrozné. Uvidíme ako to pôjde ďalej. Držte sa.
p.s. inak zeny, s tym sexom na vyvolanie porodu je to pravda, aspon u nas to zabralo na 100%. Maly mal termin medzi 6. az 10.11, vecer 6.11. o 20.00 sme si (na pokyn mojej doktorky) zalaškovali s manzelom, a o 22.00 mi uz zacali bolesti, krvacanie a odtiekla mi aj plodova voda...porodila som vsak az o 13.50 na druhy den 😒

aj my sme sa uz narodili .. =P 20.11.2012 porod neskutocne dlhy a bolestivy ale zvladli sme to =D mala mala 3550g a 50cm 😎