icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

slavusal
29. nov 2012

@hanka123x u nás to nie je ani tých 10 minút. Až sa čudujem kde to mliečko je, lebo prsia mám také mäkké, zdá sa, že tam nič nie je. 😖

slady
29. nov 2012

joj baby tak aj vy tak, moja krpana toto riesi hlavne vecer, od osmej do jedenastej ju mam vkuse pricucnutu, pat minut potaha, potom desat minut pospi, potom zase potaha, a takto vkuse dokola... a zaspavat mi musi pri mne, bo v postielke sa bude pucit donekonecna a ak sa chcem vyspat tak si ju musim svacnut k sebe do postele, inak odmieta spat... a ked sa este k tomu v noci pridruzi syn tak je to prca celkom, styria v posteli 😀

alyze
29. nov 2012

@slavusal ahoj, tak to ti zavidim, ten spank, my vnoci papame kazdu hodinku ☹ este som sa odporodu dlhsie ako hodinku nevyspala, ale snad aj to bude 😉

moonlightka
29. nov 2012

Caute babule mam otazku...kolko spia vase detusiky...moj ma dva tyzdne a spi skoro stale...teda mimo toho ked papa a ked ho prebalujem...je to v pohode?...akoze neviem lebo mal v porodnici miernu zltacku aj mu merali ale kedze sa tie hodnoty nezvysovali pustili nas domov oo 4dnoch...bol na tvaricke trochu zlty aj na krku a ocka mal vtedy zlte...ale hodnoty sa nezvysovali...papal aj papa dobre....z tvaricky aj krku uz zllta zmizla len ocka su stale zlte,teda bielk:a...bojim sa aby nebol prave z toho ospaly...neviete dokedy po zltacke este su oci zlte?

eeska
29. nov 2012

@moonlightka neboj sa, môji mali mali toto iste, mali zltacku a tiez boli strasne spavi, mala som problem ich nakrmit, lebo si trochu cucli a hned spali...tiez nas pustili domov este s miernou zltackou a maly bol este taky do zlta asi dva tyzdne...teraz maju 5 tyzdnov a ja len spominam, ake to bolo super, ked tak stale spinkali...lebo teraz je to pravy opak...takze si uzivaj, pokym spinka a oddychuj aj ty 🙂

macusko80
30. nov 2012

Volám sa Viktória, narodila som sa 22.11.2012, s mierami 3180g a 48 cm. Zatiaľ som veľmi dobré dievčatko a skoro vôbec neplačkám🙂.

hanka123x
30. nov 2012

@moonlightka aj moj mal miernu zltacku, bol viacej ospaly ako teraz..momentalne ma vyse 3 tyzdnov a ocka uz nazltnute nema, za chvilu sa to strati, uvidis

hanka123x
30. nov 2012

@slady tak presne na toto dosiel nas maly tiez- - ze lepsie sa zaspava pricucnuty na mamine..najnovsie teda cestujeme z postele na preb. pult, potom na prsnik, na flasu, na odgrgnutie, a znova na prsnik, lebo ked ho dam do postielky, väcsinou sa hned preberie a mrmle si tam, dokym ho znova neprilozim..do 15 min potom na mne zaspi a ja ho rychlo supnem spät do postielky..ale 100% uspesnost vzdy nemam..

aliatko
30. nov 2012

Aj my sme už rodičia 🙂 Pokladík náš prišiel síce 9 dní po termíne.O 7h mi mali dať prvú vyvolávačku a tesne pred vyšetrením mi odtiekla voda takže si to v poslednej minúte rozmyslel na to, že radšej príde spontánne 😀 Volá sa Alexejko, narodil sa 21.11. o 16:04,miery 3420g a 50cm.Od nedele sme už doma 😉 Všetkým maminkám gratulujem a čakateľkám držím päste aj keď na to majú už len zopár hodín aby stihli november.

ankat
30. nov 2012

Vsetkym Mamickam Gratulujem k drobcom. Prajem Vela zdravia,vela mliecka 🙂 my to uz asi nestihame ten november ziadne naznaky 😒

slady
30. nov 2012

@moonlightka moja spinka dost, tiez zltacka, len vecer ako na potvoru nie a nie zaspat 🙂 ja ju cez den budim na papanie po troch hodkach najneskor a v noci necham spat, novorodenecka zltacka je vraj zdraviu prospesna, teda pokial nie su hodnoty bilirubinu privysoke, co u vas isto nebudu ked vas pustili domov, je to prirodzene, oddychni si kym sa da, ja som dnes spala do 9 rano, to sa mi nepostastilo uz vyse troch rokov 😀

adel22
30. nov 2012

@ankat My sa presuvame do inej skupiny🙂

slavusal
30. nov 2012

@alyze no asi som to tým príspevkom zariekla, lebo túto noc sme dosť bojovali a doobedu mi pospal 45 minút a až po obede sa trochu umúdril. Ak vydrží ešte 15 minút tak potiahol dnes rekord dve hodiny počas dňa. Necháme sa prekvapiť.

alyze
30. nov 2012

@slavusal aj nasa mala dnes bola cely den hore a umrncana, ale ocinkovi sa podarilo ju uspat u od piatej spinka do teraz 😉

sssiska
30. nov 2012

tak ako citam dievcata...vsetky to mame viac - menej podobne s nasimi drobcami 😉 Pozdravujem Vas mamicky a prajem pokojnu nocku 🙂

kaculiatko88
1. dec 2012

Ahojte bambulky ... tak sa už hlásime medzi Vás. Malá Melisa prišla na svet 25.11. o 16:15 vyvolaním s mierami 3 500 g a 50 cm. Poriadne vytrápila maminku a otecka. Sme veľmi šťastný, že ju máme pri sebe.

jojka1
1. dec 2012

Ahojte žienky, maminy, sledovala som vašu diskusiu a tiež sa chcem podeliť o radosť 26.11. o 19,18 do našej rodiny k Samkovi a Laure pribudla Zuzanka s mierami 4040g a 52cm (naša najmenšia 🙂). Od včera sme šťastne doma a "zarezávame" 🙂 Veľa zdravia, mliečka a pokojných nocí
prajem vám všetkým

adel22
1. dec 2012

Tak novembrovky, este tu niekto zostal okrem mna? 🙂 Neviem najst inu skupinu, tak vas tu budem este otravovat🙂

Novopecenym maminkam gratulujem, nech ste zdrave a aj drobcovia🙂

marusik
1. dec 2012

@kaculiatko88 gratulujem k bábatku s tabuľkovými mierami🙂 a rýchle zotavenie🙂

kaculiatko88
1. dec 2012

@marusik ďakujeme ... no na oddelení sme boli najväčší 🙂 🙂

slady
1. dec 2012

@adel22 by si tu chýbala, dokedy ťa nechajú prenášať?

mata884
1. dec 2012

@adel22 este aj ja... ale mozno uz dnes sa podari... este trosku cakam doma a ideme do Sace... och...🙂

slavusal
1. dec 2012

Ukážková noc za nami. Len jedenkrát sme boli hore a potom až o 6.15 ale to už nepočítam - to som ho budila, zdalo sa mi, že čo je veľa to je veľa 🙂 . Ten spln minulú noc nám asi na pokojnej noci nepridal. Pripisujem to tomu. 🙂

ankat
1. dec 2012

@adel22 no veru my stale nic :(

adel22
1. dec 2012

@slady myslim ze max. este tyzden🙂 zajtra kvoli mne dokonca musia ist do ordinacie, ha ha, ale ved do zajtra este daleko🙂

marusik
1. dec 2012

@mata884 v šaci som bola aj pre 5 týždňami... super bolo... držím palce!

mata884
1. dec 2012

no poslali nas domov este.... ze sa to pomalicky rozbieha, ale ze este treba pockat :(...

adel22
2. dec 2012

No tak zacinam si byt ista, ze som tu zostala sama :( placem :( 🙂

ankat
2. dec 2012

@adel22 ale niesi sama 🙂 nas tiez poslala este domov v utorok zas na poradnu.

sssiska
2. dec 2012

malicka si pyta didku...tak dobru nocku maminky 🙂