icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

slavusal
3. dec 2012

@hanka123x Všetko presne platí ako u Vás, len tých 10 minút ťahania nesedí 🙂 , u nás je to podstatne menej. A dosť ho bolí bruško, vždy si prdí, grgá a ja neviem z čoho. Ci z môjho jedla, alebo čo sa mu deje. ☹

slady
4. dec 2012

@slavusal 10m min tahania je dost, ani nasa tolko netaha, naplno taha len zozaciatku... bolelo ju brusko z citrusu a z cokolady (oboje sa nema, uz som zistila 🙂 )

alyze
4. dec 2012

@slady ahoj ta nasa taha skoro stale 🙂 citrusi nejem, ale teda tu cokoladu som jedla a tiez ju boli brusko, tak ju skusim aj ja vynechat, dik za tip 😉

slady
4. dec 2012

@alyze jaj jej mam plnu skrinu a mam na nu strasnu chut! uz som vuhlasila medzi kamoskami konkurz ze komu ju vsetku dam 😀

pistaciaa
4. dec 2012

baby ako sa vola ta nova skupina uz s detickami

slady
4. dec 2012

@adel22 no ako? furt nist?

gabikaadam
4. dec 2012

Ahojte mamičky. Náš malý poklad sa narodil 19.11.2012 o 12:25h. s váhou 3850g a 51 cm. Volá sa Dominik a pôrod prebehol bez komplikácií, síce 7 dní po termíne, ale prirodzene, bez vyvolávačky. Zvykáme si na seba, ale dosť vymýšľa zo spaním, preto píšem až teraz. Boli sme v pôrodnici dlhšie, lebo malý mal silnejšiu žltačku a doma sme len týžden, ale sme radi, že už je medzi nami. Idem si prečítať vaše príspevky, lebo som toho veľa zmeškala. Tak sa držte a užívajte si svojich drobčekov. 🙂

slavusal
4. dec 2012

@slady no ja si dávam dosť pozor na jedlo, ani jablká, ani citrusy, čokoláda, dokonca som zitstila, že ma bolí ale brutálne žalúdok z čaju pre dojčiace matky, tak som aj ten vynechala. A žalúdok prestal bolieť. Dokonca aj malý je spokojnejší. No to by som teda vôbec nepovedala. ☹

slady
4. dec 2012

@slavusal to mi povedali hned v porodnici ze ten caj pre dojciace matky nafukuje aj mamu a aj babetko z neho boli brusko, teda ze ked sa ho pije vela, ja som si prave dala bo navecer mavam dako menej mlieka a mala sa nevie dojest, asi po celom dni ako pocas dna menej pijem a som unavena a jedno s druhym, no tiez si ho dam len raz za cas. ani jablka sa nemaju? ja som zase citala ze babatko moze nafukovat aj z toho ked mamka pije kravske mlieko, asi by sme mali hlavne ovocie a zeleninu, a po hruskach/slivkach a podobne sa bude babatku dobre kadit, teda tak mi bolo povedane 🙂

weissrose
4. dec 2012

@slady
@slavusal ja som teraz malej kupila kvapky babycalm a pomahaju... uz ju brusko nebolieva 🙂

slady
5. dec 2012

@weissrose jej tak som rada ze ste to vyriesili 🙂

slady
6. dec 2012

baby anglicky hovoriace: toto je super clanok o dojceni, mne velmi pomohol 🙂 http://www.thealphaparent.com/2011/12/timeline-...

weissrose
7. dec 2012

mame uz aj temu o novembrovych detickach??? ak nie tak zalozte 🙂

alyze
7. dec 2012

Čaute baby, tak nová diskusia pre mamičky je založená, tak sem s príspevkami 😀 https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/novembrove-deticky-2012-2/

mata884
8. dec 2012

aj my sme sa uz narodili. Vola sa Matej, nar. 2.12.2012, vazi 3780g, meria 52cm, a narodil sa o 4,30 rano. Epiduralku sme nestihli, dokonca ani klistir, lebo mamka sa vytrapila doma a prisla do porodnice na 7 prstov otvorena, lebo na obed povedali, ze to este tak skoro nebude a v noci sme rodili. Dr. Gimera uzasny, maly sa narodil bez nastrihavania. 🙂

ankat
8. dec 2012

ahojte aj my to mame zasebou .maly sa narodil 4.12.2012,3460g,49cm.potrapili sme sa ale uz je dobre 🙂

moonlightka
8. dec 2012

@slavusal ahoj no presne aj mna boli z toho caju ..teda patram z coho ale ked tu pises tak ja ho pijem tiez a asi si mi pomohla najst dovod--asi kupim radsej tie homeopatika

moonlightka
8. dec 2012

inac baby dlhsie som tu nebola...nuz zvykame si s malym na seba...inac ako spal tri tyzdne aj cez den bolo super...ale teraz spi do 9h rano a potom zacina spat az od 14h do 17h a od 18-18 30 celu noc...nie je to malo...niekedy v noci sa budi na bolest bruska...no neviem pre mna je to fajn len ci aj cez den nema viac spat...zda sa mi trojtyzdnovy do tej tretej dost aktivny...co vy na to?inac sme pribrali za dva tyzdne z 3900 na 4540g co vy na to? Doktorka hovori ze ok,mne sa tozda strasne vela, ale som aj rada.Len som prekvapena lebo prvy bol skor podvyziveny 😀

hanka123x
10. dec 2012

@slavusal
@slady baby aleto je zle ked si babätko poprdi a pogrga? nas si pukne velmi rad a zatial nemam pocit ze by ho bolelo ppreto brusko, to asi skor keby mal tie vetry zastavene..

hanka123x
10. dec 2012

zeny aj Vasi drobci tak chrochtaju pri kojeni ako ten nas? v noci sa nam tazko dycha, mame plny nos..pediatricka nam povedala ze maly ma urcite reflux..takze skusame antirefluxny sirup Gastrotuss, antirefluxny gel Nutriton a dnes manzel doniesol aj AR Nutrilon..ale nemam pocit ze by mu ten sirup nejako pomohol a gel mi vygrcol spät..co mu asi pomohlo bolo vyvysenie matraca..

slady
10. dec 2012

@hanka123x no ved tak som to myslela, ze ich ma zastavene, vtedy boli brusko, puci sa mi, natahuje nozky a nie a nie prdnut 🙂 ale ked sa velmi trapi tak zapojim teplomer a ulavim jej 😀 a chrochce aj moja, lebo ma sopliky, tiez v noci hlavne, nejako to neriesim, len ja papam viac vitaminov.

hanka123x
10. dec 2012

@slady pediatricka mi povedala ze take male babätko este nemoze byt soplave, preto hned usudila ze ma ten reflux.. 😕 ale tak nie je to koniec sveta pokial len to by nas trapilo..

slady
10. dec 2012

no moja reflux nema, ved to by grcala riadne a ona pekne grga vacsinou nasucho a obcas vygrcne trosicku.

gabinap12
11. dec 2012

baby prosím poraďte mi k mojej dielme: môj malý vnútri spinká krásne potiahne aj tri hodky, ale keď ho dám do kočíka že ideme na prechádzku plače odušu myslím si že má obmedzený pohyb a nemôže sa naťahovať a tak sa mu to nepáči, lenže na čerstvý vzduch musíme chodiť...takže čo s tým ako obliekate svoje detičky v tejto zime? ďakujem za rady...

slady
11. dec 2012

@gabinap12 máš šatku/nejaké nosidlo? kamoškini obaja neznášali kočík, tak ich nosila von v šatke a tam boli v pohode.

slady
11. dec 2012

@hanka123x aha, už viem čo mala tvoja doktorka na mysli, dnes v noci sme sa kojili po ležiačky a malá počas kŕmenia vygrgla mliečko cez nos 😀

terkalr
11. dec 2012

Dianka sa narodila 2.12. o 6.15, 3580g a 50cm...tak a sme u decembrovych

adel22
11. dec 2012

@ankat tak si to zvladla 4.12 ako aj my 🙂 gratulieren 😉

gabinap12
11. dec 2012

@slady ..no neviem v tejto zime sa mi to zdá kruté len v šatke nezamrzli jej detičky? veď aj tam ich musela naobliekať ako ich potom nacpala do šatky či nosiča? neviem si to vôbec predstaviť, bože nech už je radšej leto...ďakujem

ankat
11. dec 2012

@adel22 tak vam gratulujem vela zdravicka hlavne prajem 🙂