Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
Ahojte baby, tak aj my budeme mat babo v Novembri, podla kalkulacky 2.11.2012 ak pojde vsetko ako ma.. 🙂 Uz mam trosku strach sa velmi tesit, lebo sme minuly rok o jedno babo prisli. Ale verim, ze tento krat bude vsetko ok. Test som si robila v sobotu mala som dve //. Este si budem robit jeden a potom mam volat doktorke a objednat sa na kontrolu. Necitim sa bohvieako, kazde rano vracam, zle mi je cely den, a prsia mam ako balony a ta unava je strasna 😉 Ale kym neumieram od bolesti, tak je vsetko ok a da sa to prezit 😉 Drzim vsetkym palce a krasne tehulkovanie prajem 😉
@manamani1 cykly som mvala 31 dnove
@lenka_enka ako povedal moj lekar nemozeme to povedat s istotou.. ale poviem to takto.. mala som vsetky priznaky ako teraz.. a sli sme prave na chalupu, bola strasna zima a v noc som dostala krce do brucha, na ktore som sa zobudila a sla na vwcko a vyslo zo mna take.. ako zrazenina obalena v nejakom zltom hlienovom puzdre.. a ako to zo mna vyslo, nemala som ziadneho priznaku, zoadne pichanie, pobolievanie bruska.. proste nic..
@cicussa21 joj, to muselo byt dost neprijemne, mrzi ma to, ozaj. dufam, ze teraz budete zdravucki 🙂 a v novembri sa budete vytesovat z drobceka 🙂 ja len preto, ze teraz sa strasne bojim co vsetko by sa mohlo stat :/ tak si to snazim vytrieskat z hlavy ale aj tak na to vzdy myslim ;) ale to sa tu asi bojime teraz vsetky 😅
@borka82 tiez sa drz, a podobne prajem vela zdravia, aby to tentokrat dopadlo dobre 🙂
@borka82
ahojky...a ako dlho ste sa snažili? čo pomohlo k otehotneniu- daj rady 🙂
@angelika_2 čo pomáha pohoda,kľud,nemyslieť na to a piť alchemilkový čaj 😀
@lucinka1104
aha, alchemilke vďačíš za úspech jaaj tak 🙂
baby inak na nevolnosti sa nebojt e homeopatík cucculline pomáhaju a neuškodia tiež v malom kola,tičinky,zazvorový čajík....nohlavne rano pred tým ako vstanete šup pod jazyk dve tabletkycucculine či ako sa to píše a par piškot a až potom vstať
ja som oba tehu prežila prevažne na suchej starve lebo okrem polivok mi z vareného ostavalo stršne ťažko 😝
@angelika_2 pri Lukáškovi.....
Ahojte, tak ja ešte neviem, či budem patriť k novembrovkám, ale verím, že áno 🙂 som po IVF, mám v sebe 5-ty den jedno embryjko, tak verím, ze sa uchytí 🙂 zatial je skoro na testovanie, ale citim, ze je to tam! 🙂) termín by mi vyšiel 12. 11. 2012 🙂
@martinkaastefanek Malý bude mať 2roky, už bude zasa o čosi predsa väčší, tak dúfam, že budeme zvládať v pohode. Keby toto bolo také dobré mimčo ako bol malý, tak by som bola najšťastnejšia na svete 🙂 len sa bojím, aby to nebol teraz opak 😒 Nechceli sme mať veľký vekový rozdiel medzi deckami a chcem veľkú rodinu, tak sme začali pracovať na súrodencovi 😉 Náš malý veru tiež neobsedí na mieste ani chvíľku asi ako ten tvoj 🙂 Som zvedavá, ako to bude brať, myslím, že bude asi žiarliť 😝 Ale keď vidí čo i len na obrázku mimčo, tak hneď že jejee, bozkáva ho 😀 tak dúfam, že si zvykne 🙂 bude mať jedno domáce 🙂
@bukvickaaa Držím palce, až čoskoro nájdeš //. Ja som tiež akosi podvedome cítila, že tento cyklus sa to asi podarilo 😉
Ahojte ... prišla som sen nakuknúť s malou dušičkou, ale dúfam, že sa k Vám aj ja pridám ... mám taký pocit ... mršku neočakávam 5.3. 🙂 ... mám viaceré príznaky, ale dnes v noci som sa akosi zľakla, dosť ma bolelo podbruško až som sa akosi chvela a celú noc som sa budila tak mi bolo horúco a tie sny ... hrôza ... ale ráno BT stúpla z 37,2 na 37,4 ... tak uvidíme ... blahoželám tehuľkém a držím palčeky očakávajúcim tehuľkám 🙂
dievčata aj vy ste sa niektora vôbec nicitila ako tehotna? ja uz to viem od soboty (vysli mi 2 testy) a vobec sa necitim ako tehotna, žiadne nevolnosti, točenie hlavy ani nič a ja som ten typ človeka, ktoremu je zle zo všetkeho možneho... dufam len, že mi doktor bud. tyždeň povie, že je všetko OK 🙂
@keischa to bolo hniezdenie
no po kyselinu listovu všetky šup šup do lekarne
Ahojte ako? bruška rastu? 😵
@keischa ahoj ,ak ti mozem odpovedat...tiez patrim k snazilkam i tento mesiac k nadejnym tehukam a ked som si precitala tvoj prispevok, tak ako keby som ho sama pisala..rovnake nocne mory uz tri dni .hrozne mi je v noci dusno a bludim po byte ako bludarka v lese ,casto sa budim a nemozem zaspat... 😅 a dnesna teplota 37,4 ,ale som des prechladnuta ,ale zvysenu TT nemam..a tiez NECAKAM 5.3... robis si aj graf?
@keischa , @cristi jaj baby,ja tiež chodím po dome ako odtrhnutý vagón, nikde si nejdem nájsť miesto. Ja som mala dostať MS včera, ale keďže som min. mesiac mala MS aj 2.2. aj 8.2. po 2 dni,tak neviem,kt. dňu mám začať rátať DC, tak ešte počkám do 6.3. a uvidím,zatiaľ test síce negatívny,ale asi som testovala skoro.
@cristi držím palce nach vám to tentoraz vyjde,my sa o mimi snažíme mesiac. To krvácania pripisujem tomu,že sa mirenu nepodarilo vybrať normálne,ale museli to robiť v narkóze bola tam nejako zvrtnutá a počas toho obdobia ako som mala Mirenu-4 roky, som MS riadne ani nemala. Je to divné,ale čítala som okolo toho dosť na internete a dosť žien malo potom trocha rozhádzaný cyklus.No som zvedavá, hádam sa toho 6.3. ani nedočkám.
@bukvickaaa ja som po KET dnes je 11 den po vklade🙂

@cicussa21 hoc aj ako slon, len nech je zdravucke 🙂 mozem sa opytat ako prebiehal ten cyklus kedy sa neuhniezdilo? ako si prisla na to, ze to takto prebehlo?