icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

tynamartina
13. apr 2012

Ja kedže mám dvoch chlapcov som velmi riešila že ako počať dievčatko, až som prišla na to že nemám právo vyberať si pohlavie, že mám byť vďačná a šťastná že vôbec môžem mať deti.Keď čítam tu na fóre kolké sa snažia roky alebo prídu o dieťatko.Vážne zdravie je na prvom mieste.Takže žiadne tabulky, výpočty a iné hlúposti na určovanie pohlavia ma oddnes nezaujímajú!!! Chcem hlavne zdravé dieťato a to prajem vám všetkým budúcim snažilkám 🙂

drobcek1506
13. apr 2012

Ahojte baby tak aj my mame2,5ročneho chlapceka Samka a chceli by sme druheeee ale mrcha si chodi ako chce Samko bol na prvy šup a druhe nie a nie

tynamartina
13. apr 2012

@drobcek1506 Skúšala si marať bazálnu teplotu?

drobcek1506
13. apr 2012

nie,neskušala nikdy ako sa to robi?

drobcek1506
13. apr 2012

nie,neskušala nikdy ako sa to robi?
@tynamartina

tynamartina
13. apr 2012

@drobcek1506 Meráš každé ráno vždy po prebudení v pošve alebo v ústach( v pošve je presnejšie) Nesmieš vstať lebo to BT mení. teplotu o menštruácie sú nízke čo má za následok strogén. Ked nastane ovulácia teda prasne folikul teplota za zvíši čo má za následok zase pogesteron. Ked nepríde k otehotneniu teplota zase klesne a príde ms. No aspon by si zistila kedy mávaš OVU. Možeš si to zaprisovať na stráne http://www.fertilityfriend.com/ttc/. Ak máš čas môže nakuknúť so fora https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/
Toto je môj graf na ukážku

tynamartina
13. apr 2012

@tynamartina ešte som zabudla že merať musíš v tú istú hodinu s odchilkou najviac pol hodinu.

zuzik1983
13. apr 2012

ahojte kocky, tak aj ja sa k vam pridavam. mam 21 mesacnu dcerku, o druhe babo som prisla v januari tohto roku v 14tt.o dalsie by sme sa chceli zacat snazit v juli, a ktovie, moznoze nevydrzim cakat a uz v maji. 🙂

tynamartina
13. apr 2012

@drobcek1506 ešte som zabudla že merať musíš v tú istú hodinu s odchilkou najviac pol hodinu.

tynamartina
13. apr 2012

@zuzik1983 Vitaj medzi nami 🙂 .

zuzik1983
13. apr 2012

ako tak pozeram, vela z vas uz potratilo, tak dufam, ze dalsi pokus nam vsetkym dopadne uz lepsie.
ja som zacala par dni dozadu jest kyselinu listovu a pit caj z alchemilky, tak uvidime, ci to pomoze a podari sa mi otehotniet a donosit zdrave babo az do konca, kedze mi zistili aj stitnu zlazu, co by moholbyt problem

zuzik1983
13. apr 2012

@tynamartina dakujem 🙂
no ja som si BT nikdy nemerala, prva dcera sa podarila na prvy sup, a to druhe na druhy krat.

tynamartina
13. apr 2012

@zuzik1983 No hej v dnešnej dobe nie je potrat nič nýnimočné, žiaľ. A čo ti zisti s tou štítnou žľazou?

tynamartina
13. apr 2012

@zuzik1983 Ja som začala merať len tak zo zvedavosti ako moje telo funguje a celkom ma to chitilo. Baví ma to .aj viem kedy mám čakať menzes.

zuzik1983
13. apr 2012

@tynamartina zvysenu funkciu stitnej zlazy mi zistili, vlastne aj kvoli tomu som potratila

tynamartina
13. apr 2012

@zuzik1983 To mi je lúto. A nato sú nejaké lieky nie?

michaella7
13. apr 2012

@alka127 ahaaa..to Ti asi gynekolog predpísal že??? máš problémy z kolenami??? ja z krčovými žilami,som po operácii lebo mi bolo povedané,že do druhého tehu si to musím dať do poriadku...

zuzik1983
13. apr 2012

@tynamartina aj ked je pravda, ze predtym som presne vzdy vedela, kedy mam ovulku, lebo ma zdy pichalo vo vajecniku, ale teraz po potrate len tipujem podla hlienu, ze asi teraz...

zuzik1983
13. apr 2012

@tynamartina hej beriem na to lieky, z ktorych aj dobre priberam 😖

michaella7
13. apr 2012

@maryennn1 Ďakujeme za privítanie 🙂 tak dúfajme,že sa všetkým nám v lete zadarí 🙂 no alchemilka je super na maternicu..som čítala,že by sa mala piť prvé 2 týždne cyklu 2x do dňa..potom už nie lebo potom je najväčšia pravdepodobnosť otehotnenia...Tak silno držím pršteky nech sa podarí 😉

tynamartina
13. apr 2012

@zuzik1983 Tak hlavne že budeš v poriadku zdravotne a budeš môcť mať bábo čo tam po postave.

zuzik1983
13. apr 2012

@tynamartina aj tak ma to stve, lebo za 3 mesiace 10kg hore. no co uz, chudnut sa bude, ked porodim 🙂

tynamartina
13. apr 2012

@zuzik1983 To až tak? no hádam sa to zastaví. Hlavne nech si zdravá 🙂

zuzik1983
13. apr 2012

@tynamartina no veru az tak 😖 ale uz mi doktor znizil davku liekov, tak hadam sa to spomali

tynamartina
13. apr 2012

@zuzik1983 No veď práve priberanie je z nedostatočnej funkcie štítanej , Takže ti toho dali privela. To sa určite upraví, nastavia ťa na tú optimálnu dávku a šup šup tehulkovať 🙂

zuzik1983
13. apr 2012

@tynamartina ved doktor mi povedal, ze lieky velmi rychlo zabrali , tak mi znizil davku o polovicu.ja si myslim, ze mohol aj viac, kedze sa uz citim uplne dobre a pripustil, ze ak to takto pojde dalej, mozem tehulkovat uz v lete, uz mu stym usi pilim pri kazdej kontrole 😀

maryennn1
13. apr 2012

Vítam ďalšie babulky, joj, ja sa už táák veľmi teším na leto, dúfam, že to rýchlo zbehne, ako si mienite skrátiť čas čakania? Ja som sa rozhodla, že idem čosi urobiť pre svoje telo 🙂 Nech som potom v lete pekná, štíhla tehulka 😀 😀 😀
@zuzik1983 ahoj, ja som tiež potratila (porodila) v 18tt a doky mi tiež dal lístok na štítnu žľazu, tak sa tam chcem ísť nechať prezrieť, či je všetko ok, lebo moja mamina má problémy so štitkou :( prosím ťa, ako prebieha také vyšetrenie? Funkciu vyšetrujú z krvi?

alka127
autor
13. apr 2012

@drobcek1506 Ahoj, tak ta medzi nami vitam....tak citam vy už asi pracujete🙂inak aj ja mam Samka a tiež sa nám podaril na prvý šup🙂

alka127
autor
13. apr 2012

@zuzik1983 Ahoj...vitam medzi nami...ja mám 21mesacneho chlapčeka....kedy ste sa narodili? my 12.7.10?my začneme až po lete kvoli dokončeniu mojej školy

alka127
autor
13. apr 2012

@michaella7 nie, to mi predpisal ortoped, ale povedal, že bude lepšie ak ich vysadím ked bedeme chciet druhe babo, pre istotu...tak uvidim ako na tom budu moje kolena a podla toho uvidim🙂Ale ked som bola tehu s nohami celkovo som nemala žiadne problemy, dokonca mi ani neopúchali🙂