icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

karingalova
15. dec 2012

@janus24 dakujem snažím nato nemyslieť ale nedá sa to najhoršie je ked vidím tehotné mamičky alebo mamičky s malým bábom vtedy mi ide srdce puknuť neviem sa nabažiť malých bábetiek je to niečo krásne už aj ja by som chcela zažiť ten pocit mať bábätko v brušku. každý mi hovorí nemysli nato nestresuj sa ale pri mojej práci sa nedá stresovať ale od pondelka máme v robote 2týždne zavreté tak budem doma vklude aj s priatelom vychutnávať si každu chvilu s ním tak dufam,že sa potom niečo zadarí. ☹

karingalova
15. dec 2012

@kukku ahoj moja ako sa máš? tak ako čítam ani vám sa nedarí ako nám. minule som sa tak rozplakala ked som volala s drahým lebo som zas vedela že to nevišlo a on taký zlatý ma utešil ,, neboj sa zlatko ked Pán Boh dá budeme mať bábo,, tak ma to trošku ukludnilo ale teraz pred Vianocami je to ešte horšie bojím sa aby mi z toho nescvoklo 🙂

kukku
15. dec 2012

@karingalova Ahoj 🙂 Tak podobne ako ty, stále nič, ale odkedy sa snažíme, cyklusy mám poriadne rozhádzané, tento mesiac som mala ovulku na 29DC!!! Už som si myslela, že ani nebude 😝 Skúšam na to tak často nemyslieť, ale úprimne, dá sa to? Nezúfaj, raz sa určite podarí, skús niečo vymyslieť, na čom sa vieš odreagovať 😉
Idú Vianoce, začni piecť nejaké zákusky, vymýšľaj ozdoby, a možno sa vam podarí, ani nebudeš vedieť ako 😉 🙂
Teraz si ktorý DC?

karingalova
15. dec 2012

@kukku no ja mám tiež tak rozhádzané cykly že až tento mesiac som mala 35dnový a plodné dni prišli o 3dni skor tak tiež sa v tom nevyznám. no už mám niečo napečené. budem piecť ešte buduci týžden zvyknem sa odreagovať tak ked som sama doma pustim si nahlas hudbu a tak sa bláznim. a neviem musím trošku zmeniť aj stravovanie ale u mna v robote sa to nedá som rada ked sa stihnem naobedovať aj to dosť neskoro a večer by som potom zjedla aj slona. 🙂

karingalova
5. jan 2013

ahojte dievčatá je tu niečo nové, chcem vám popriať všetko dobré v novom roku. pribuli nám nejaké nové tehulky?
u nás nič nové všetko po starom stále bez dvoch // ale nevzdávame sa myslím na niečo iné dala som si záväzok schudnuť 10kg tak dufam,že sa podarí ked sa budem sustrediť na niečo iné tak hádam bábätko príde 🙂

nayli2004
6. jan 2013

@karingalova .. ahoj..Aj ja Vám všetkým želám len to najlepšie do nového roku.. Nám sa nedarí už od augusta - septembra, tiež som na to prestala tak intenzívne myslieť a uvidíme..

alka127
autor
7. jan 2013

Ahojte dievčatá🙂tak sa hlásim, včera sme úspešne vstúpili do 8.mesiaca, už sa nám to pomaly ale isto kráti🙂A tu vám posielam fotky ako pekne rastieme🙂A vy sa ako máte? Ako sa vám darí🙂

nayli2004
7. jan 2013

@alka127 krásne.. 🙂

alka127
autor
7. jan 2013

@nayli2004 dakujem🙂

karingalova
8. jan 2013

@nayli2004 ahoj no my sa tiež pokušame od augusta ale nič vobec žiaden uspech ☹ ☹ ☹

kukku
10. jan 2013

@alka127 Krásny domček pre bábo 🙂 Strašne rýchlo to ubehlo 😵 Už len 2 mesiace 🙂

alka127
autor
11. jan 2013

@kukku Dakujem, no veru letí to a poriadne...dnes som už poprala vecičky a chystám...este nieco dokupim a bude to🙂a ty ako?ako sa mas?

typa
11. jan 2013

Ahojte dievcata,pridavam fotku z dnesneho sona. Budeme mat chlapca 🙂

kukku
12. jan 2013

@alka127 Ja sa mám dobre, momentálne v čakacej fáze na ovu 🙂 Už to beriem tak športovejšie a verím, že čoskoro sa aj na nás usmeje šťastie 🙂
@typa krásna fotka 🙂 Už sa to pomaličky ale isto blíži 🙂

Baby, prajem vám krásne a zdravé bábo 🙂 A pošlite mi tehu vírusy 😀

alka127
autor
12. jan 2013

@kukku posielam, posielam, nech sa rýchlo nakazíš🙂

alka127
autor
12. jan 2013

@typa jeeej, krásny je🙂gratulujem k chlapčekovi a už možete meno vyberať🙂

typa
12. jan 2013

@kukku posielam 🙂 Len sa dobre nakaz : TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

typa
12. jan 2013

@alka127 @kukku dakujem dievcata 🙂 uz sa neviem dockat kedy uz bude pri nas. Uz len polovica pred nami 🙂
Medzitym uz da @alka fotky maleho a @kukku urcite aspon pozitivny test 😉

alka127
autor
12. jan 2013

@typa no, mne už sa to blíži🙂už periem, žehlím, chystám🙂mam toho tolko, že to ani neponosíme...ale Samko bol letný a Adamko bude zimný...Takže trebalo nieco dokupiť a samozrejme som aj neodolala, ved to sa nedá...niektoré veci sú nadherné🙂

elzu
16. jan 2013

Ahojte maminky snažilky i těhulky, dloooooouho jsem tady nebyla, tak koukám, co je nového...jak se máte???
Já jsem začala chodit 2x týdně do práce, cyklus se mi stabilizoval na 32dní, ale pořád ještě kojím a na dvě čárky potichoučku čekám...zítra jse objednaná na gyndu, tak mi držte pěsti, ať spolu s Dr vymyslíme nějaký konstruktivní způsob, jak tomu napomoci 🙂 opatrujte se!!!

zabka888
22. mar 2013

Ahooojte baby, ja som tu tiež už dlhšie nebola ako to tu vypadá??? Tehulky hláste sa lebo sa mi nechce dozadu preklikávať 😀 Resp. kolko nás tu zostalo ešte snažiliek?? My začíname 7my mesiac, tak dúfamže "7" prinesie šťastie 😉

alka127
autor
29. sep 2013

@zabka888 jeeej, akurat som sem nakukla a vidim že ty mas termín presne rok po mne 🙂 No my sme sa nakoniec narodili 2.3.2013...

alka127
autor
29. sep 2013

@kukku
@karingalova
@nayli2004 dievcata a vas sa ako darí?

zabka888
29. sep 2013

@alka127 super tak to gratulujem 🙂 uz mate velkeho chlapa doma 🙂 vidis moja aspon mi mozes poradit co to do vybavicky lebo ja v tom uz zacinam mat chaos :D pomaly zaciname nakupovat a neviem ci tie najmensie vecicky alebo lepsie 62ku, jasne ze zalezi aj od velkosti drobca ale predsa 🙂 vyuzili ste aj fusak? Inak nejako to tu stichlo, neviem ci sme uz vsetky tehulky a uz sem preto nechodime ci ako 🙂

alka127
autor
30. sep 2013

@zabka888 dakujeme:-y sme mali aj 56,lebo 62nam bola dost velká...to sa nezdá ale u tak maleho babatka rozhoduje aj 1-2cm...fusak som mala,kedze tuto zimu bol dneh aj 1.apríla:-)ale mala dom ah taku teplu supravku,přikryla som ho hrubou dekou,dala kryt na vanicku,no zalezi aka bude zima🙂este som mala vel.56body,overaliky na alibismus,polodupky,tricenka s dl.rukavom...tiez tri zavinovacky,v nich spinkal a my mame reflux,takze ked ogrckal mala som nahradnu...aj sme mali deku do autisedacky,vyborna vec,si teraz ju vyuzivame,je velmi praktická aj do kocika...ak sa chces nieco popytat,len sa pytaj..a vies uz co cakate?

kukku
30. sep 2013

@alka127 Ahoj mojenko 🙂 No u nás stále to isté - snažíme sa ostošesť 😀 Už som si povedala, že keď sa do konca roka nepodarí, skúsime centrum, nech nás poriadne vyšetria a uvidíme ako ďalej. Veľmi sa mi páči Tvoja profilová fotka, ste pekná rodinka 🙂

zabka888
30. sep 2013

@alka127 no ak ma este nieco napadne tak sa spytam 🙂 este nevieme co cakame ale chystame sa za par tyzdnov na 3D tak snad sa nam tam drobec odhali 🙂

alka127
autor
30. sep 2013

@kukku neboj,niekedy to trva,ale ono sa to podari...dakujeme,to sme sa s chlapcami len tak fotili...

nayli2004
30. sep 2013

@alka127
ahojte, no nám sa nedarí:(.. zmenila som gynek, a v stredu idem prvýkrát k novej lekárke.. tak uvidíme..

alka127
autor
30. sep 2013

@nayli2004 to nic, ani sa nenazdas a najdes si dve čiaročky a o 9mesiacov budes držat malý uzlíček...Hlavu hore dievcata, nádej umiera posladná...Silno silno držím pršteky aj s mojimi chlapcami 🙂