Cvičenie počas menštruácie
Ahojte. Odporúčate pokračovať normálne so silovym cvičením počas silnejšej menštruácie? Alebo skôr oddych.
Kým som ešte mala menzes, normálne som cvičila počas. Ale ja som nemala bolesti, nebola som nafúknutá. Čiže riaď sa svojim telom. Ak sa cítiš dobre, cvič, ak sa necítiš v pohode, je úplne v poriadku dať si pauzu.
@anonym_autor ja cvicim normalne aj pocas. Dokonca mi pride ze som silnejsia. Samozrejme pocas dni kedy sa citim dobre.
@anonym_autor ja som od detstva výkonnostne športovala, také že mám menzes, nejdem na tréning, neexistovalo, nielen u mňa, ale u všetkých spoluhráčok a nemali sme s tým problémy. Ale samozrejme to u nás bola vec teamovej disciplíny, ty sa do samostatného cvičenia nútiť nemusíš, ak sa ozaj necítiš dobre
prvé dva dni počas silnej menštruacie oddychujem. tvoje telo má relaxovať a načerpať silu na celý mesiac. ak to podceníš a odpáliš sa cvičením, budeš unavená
Jasne, preco nie? 🙂 Zalezi len na tebe, ci sa na to citis alebo nie. Ja vladzem, tak cvicim, neobmedzujem sa. Dokonca mi to aj pomaha proti bolesti.
No dnes mám mať praveze tréning nohy zadok. Keď ležím je mi ok ale aj tak som dosť unavená. No nechce sa mi celý deň hniť v posteli zasa 🫠
Ja sa vtedy na silový tréning necítim, ale pohyb ako taký mi robí fajn, takže u mňa je to skôr prechádzka a ľahká jóga počas tých prvých dní... alebo aj iba oddych, záleží ako mi je 🙂 treba počúvať svoje telo...
@anonym_autor Ale veď to je úplne na tebe 🙂 Ak sa na silový tréning úplne necítiš, aj prechádzka je stále lepšia ako nerobiť nič.
ja civicim podla toho, ako sa citim.....niekedy je mi tak nanic, ze nezvladam, inokedy som v pohode a idem cvicit ako v hociktory iny den.....pocuvaj svoje telo
Necvicim vtedy. Prve 2-3 dni nie. Necitim sa dobre, nevladzem.
záleží ako sa cítiš
ja aj kondičný aj silový, nemám s tým problém
@anonym_autor ja cvičím podľa toho ako sa cítim. Väčšinou prvé dni menštruácie nezvyknem ale včera som náhodou mala náladu aj napriek silnému krvácaniu a potom som to síce chvíľu ľutovala ale som rada že som si zacvičila aj tak.
ahoj, ja mám aj počas ms kardio beh vonku alebo doma na páse a plus silový tréning v posilňovni. Akoby ma to nabije počas mojich dní a cítim sa hneď krajšia , aj keď v skutočnosti nafúknutá a otrasná 😀
Kedysi dávno, ženy čo mali ms tak 3-4 dni oddychovali, staršie ženy varili výživné jedlá pre ne....počúvaj svoje telo
@anonym_autor cvičím, menšie váhy, lebo výkon je nižšie.

@anonym_autor Ahoj, ja cvičím. Nepodávajú síce excelentný výkon, ale snažím sa.