Cvičenie v posilňovni s dieťaťom
Ahojte. Chodíte niektorá do posilňovne s dieťaťom (1-2r)? Je to vôbec reálne, či úplne blbý nápad? Rada by som cvičila, doma sa k tomu tak neviem dokopat a ani ma to nebavi.
Niekde som raz citala, že bola posilka s detskym kútikom s babysittingom, do bežnej dúfam ani nedovolia vstup s dietatom, cvičebné stroje sú extrémne tazke, je tam vysoke riziko nielen zranenia, ale aj usmrtenia dietata, keď vieš, Ako niektoré stroje fungujú a ako sú nebezpečne pre bezprizorne pobhujuce deti
To si vôbec neužiješ to cvičenie.
@anonym_autor je to blbosť! Čo tam to dieťa akože bude robiť? Ako sa ty budes môcť sústrediť na cvičenie, keď tam budes mať batoľa? Treba dieťa nechať s oteckom a ísť cvičiť sama.
Chodim cvicit do posilky kde su bezne deti. A je to hrozne. Deti au zvedave, skusaju pasy, bicykle, dvihaju 1kg cinky, tahaju gumy, skacu na lavicky. Je to nebezpecne a neohladuplne .
@anonym_autor u nas v meste je posilka s detskym kutikom. Presklena miestnost na dieta si vidis z kazdeho jedneho stroja, nebojis sa ze vybehne odtial prec z posilky niekde na ulicu, urcena je iba cisto pre zeny.
Ked som tam chodievala vzdy sa tam jedno dve deti pekne hrali, boli v bezpeci, mamy ich nemuseli nahanat pomedzi stroje.
Ked sa chce tak sa da, ale v nejakej klasickej posilke v otvorenom priestore si to neviem predstavit, to by bolo pre dieta velmi nebezpecne.
Nepoviem keby napises 10rocne ale 1-2roky ??? By ma ani nenapadlo, si tam moze ublizit alebo niekto jemu ,kazdy ma sluchatka na usiach , ani si ho nevsimnu a zle sa stane. Tak male dieta vsade beha, nema tam co robit.
Si najdi posilku blizko detsk. Kutika ak beru tak male deti alebo opatrovatelku
@anonym_autor boháča jasné všade sa trepte s deťmi aby nikto nemal kľud nikde uz..🥲😠
Ak chceš, aby došlo k zraneniu,tak nech sa páči.
@anonym_autor chodila som do takého kde za sklom bol detský kútik s guličkami a deti sa tam hrali Ja som chodila s 3r ten vek do píšeš sa mi zdá malý a bez kútika určite nie.Mali by to zakázať tam nemajú čo deti robit
Dieta pod 12 rokov u nas do fitka nepustia... riziko zranenia je prilis velke. Cvicit sa da aj doma, ked nemas alternativu ako manzel vecer postrazi (nase fitko je do 22 otvorene kazdy bozi den)...skuste to s dozorom z manzelom alebo rodinou zosuladit...
u nas je zakaz detom do 15 rokov, a je to najlepsie rozhodnutie ake moze byt.
tak by to malo byt vsade.
ak sa cokolvek stane, co myslis, kto je zodpovedny? no predsa prevadzkovatel...... nie mamicka, ktora vypusti haranta do posilky a nedava na neho pozor.....
trocha sudnosti by to chcelo. vsak pre hentake male dieta je posilka ako hrackarstvo, tolkooooo hraciek a mama na mna nedava pozor
U nás je zákaz, ale vo vedľajšom mestečku je fitko s Babysittingom v urcitych hodinách
Nie, nie a nie 🙄
Ufff no to je riadne nebezpečný nápad pokiaľ nieje na to presne určený priestor
@anonym_autor kamaratka takto chodi odkedy sa babatko narodilo.chodi ale okolo 10tej,male fitko,kde je okrem nej max 1-2 osoby..teraz je dieta vacsie,uz chodi,ale ma trenera,ktory na malu dohliada pokym cvici..takze zavisi od toho,ci sa dieta vie samo prebavit,ci nieje moc hlucne,aby nerusilo nikoho..ak je to male fitko,kde okrem teba nikto nieje da sa to..v peeku o 17tej asi tazko..
@anonym_autor tak male dieta ti v lepsom pripade moze niekto prislapnut v horsom priazabit tak si vyber... To fakt nerozmyslate niektore a mate pocit ze sa z vasich deti musia vsetci pototo????
Ani by mi nenapadlo ísť do posilky s dieťaťom ak tam nie je detský kútik. Ja som začala chodiť do fitka keď mal mladší 3r a muž prišiel večer z roboty alebo občas ráno keď bol syn v škôlke. A vedela som že je o neho postarané. Osobne si myslím že deti do fitka nepatria (myslím bežné fitka bez det. kutika)
Podla mna je to nebezpecne. U nas mame skupinove cvicenie s cinkami a roznymi pomockami,kde chodia aj deti. Ale aj to je castokrat nebezpecne a neustale striehneme na deti. Tu je to este ok,lebo je to skupina pre mamicky. Ale do posilky by som tak male dieta nebrala. Ludia si zaplatia,aby si plnohodnotne zacvicili a nie davali pozor,ci neublizia nejakemu dietatu.
0na ho tam možno chce usmrtiť z nedbanlivosti :D
@anonym_autor toto je este ovela horsi napad ako zobrat 5rocne dieta na stuzkovu a to bol zly napad
Skús v nosiči. Namiesto činiek.
Irónia samozrejme 🤦🏻♀️
Niektorym vam tu uz totalne drbe 🤦♀️🤦♀️
Take male dieta do posilky vlacit. Ked chces cvicit vybav strazenie alebo sa donut cvicit doma. Moje nervy !
@anonym_autor joooj jazda je tu mudra zas…ja som takto chodila s prvorodenym, mal 3 roky, vzal si albi knihu a bolo. On nevystrajal, sedel a pozeral na matku cely cas. Neskusal stroje, nepistal, uplne bol zlaty. A ratal mi spolu s trenerkou (tu som mala vzdy). Ked sa mi narodil druhy, trenerka ma volala naspat do fitka, vraj tam ma aj maminku po sestonedeli co chodi s babom, to je bud v sedacke alebo v kociku a ked je treba aj ho trenerka popestuje. Lenze mne sa vtedy do fitka nechcelo ist a hlavne som nevedela, ze moj druhorodeny taky “skladny” nie je, ako bol ten prvorodeny. Teraz ma uz dva roky, uz by som sa do fitka aj vratila, uz sa z neho stal partak, tiez by len sedel, pozeral, ratal. Ale bohuzial do fitka teraz zo zdrav.dovodov nemozem ist. Ale do toho fitka stale chodia mamicky s detmi a nikomu to tam nevadi. Chodia pocas pracovnej doby a skor sa mi zda, ze majitel je rad, ze ma mamickami vykryte aj tieto inak prazdne hodiny.
Takze smelo do toho, ak si si ista ze mas dieta take, ze ta tam bude naozaj pocuvat, urcite chod. Len si vyber dobre fitko, lebo som skusila aj ine s malym a trenerkou a tam mi hned na recepcii zadreli ze dieta musi ostat na recepcii sediet. Tak sme isli prec, kde by som tam nechala trojrocneho sameho na recepcii :-/
Skúste bez emócií, ja som.sa tiež zamýšľala nad touto otázkou, t.j. odkedy je dieťa napr. na jóge alebo nejakom latine pre ženy schopné tam počkať, posedieť, odpoveď je buď od 3 do 8 mesiacov (za určitých podmienok), alebo potom od 7 rokov. Ak by tam.bol kútik, tak potom od tých 3 rokov, aj to bude asi za tebou vybiehať. Chodila som na fyzioterapiu cvičiť diastázu odkedy mala dcérka 6 mesiacov, no odkedy mala 10 mesiacov, tak sa to absolútne nedalo a musela som skončiť. Úplne chápem, že keď si kúpiš permanentku, dokopeš sa k cvičeniu viac ako doma. Najviac ľudí je vo fitkách v januári (novoročné predsavzatia), tak možno keď to vezmeš ako "darček" alebo predsavzatie, musíš si poriešiť dakoho, kto ti dieťa postráži.
u nas je detsky kutik v urcitych hodinach, inak urcite bez dietata, ako chces cvicit pri tak malom dietati ? oni ako forma si to tiez nezoberie na zodpovednost a dokonca ani strašie deti nemozu chodit na pas ani dvihat cinky, skratka vstup zakazany. nestastie sa stane skoro a kto to bude platit potom ...

ako to chceš zabezpečiť aby dieťa sedelo na zadku a nenudilo sa a aby nebehalo po posilke? ja som chodila do posilky keď prišiel muž z roboty alebo mi ho prišla strážiť mama ...