icon

Je pás na chôdzu hlučný v bytovke?

Ahojte, má niekto doma pás na chodenie ?? Zvažujem kúpu, bývam v bytovke na prvom poschodí. Chcem vedieť či je hlučný , či je počuť ten ,,dupot " 😅 . Ďakujem za odpoveďe ☺️

nyusika
2. sep 2025

zvazuje sa svah, napriklad.

ano, vacsina tychto pasov hlucna je
@veronkaveronika22

elenajezova
2. sep 2025

Ja mám pás na chodenie doma, tretie poschodie a nikto sa nikdy nesťažoval na hlučnosť.

tinka1294
2. sep 2025

Naši susedia majú, je to počuť, ale je to aj o dohode susedov ci su ochotní to počúvať hodku, dve 💗 ale podľa mňa dá sa to prežiť

anonym_9a9fb4
2. sep 2025

Jasné, že je hlučný, choď sa prechádzať von

osky
2. sep 2025

Musis si vybrat dobry typ,kt.nie je az tak hlucny
A dolezita je aj dobra podlozka,kt tie narazy tlmi

Pokial necvicis o 2 v noci alebo denne 3 hodiny,malo by sa to dat prezit....

motylik2559
3. okt 2025

Ahoj, u nas, nadomnou ma baba pas na behanie a hodku aj pol je pocut celkom dost dupot-este je aj taka "pri sebe", co mne osobne by zas az tak nevadilo, len ona zacne s tym behom od nejakej 21.30, ked uz je relativne ticho v baraku, takze je to o to viac pocut😄 Aj som ju raz poprosila z jej zaciatkov, ci by radsej nebehala na tom cez den, predsa sa to viac strati, ale ze ona chodi neskor domov a dala si predsavzatie,ze kazdy den bude behat🤷‍♀️ Tak nic, no😄🤷‍♀️ Ale inak zlata baba, aj sme sa potom zasmiali, moze byt rada,ze pod nou byvam ja, inak by uz asi mala dobre vynadane😄 Nakoniec som si za tu dlhsiu dobu uz zvykla🙈😄