Najlepšie silové cvičenia doma pre začiatočníkov
Dievcata, poradili by ste mi 3-4 videa, kde by som mohla cvicit cilove cvicenia doma? Take 30 minutove, skor cinky, nie skakanie. Je toho strasne vela ci insta, ci youtube a ja som uz mam tolko toho ulozeneho, ze sa neviem z toho vysomarit. Mozem si aj nejake kupit ak by boli spoplatnene....lebo, cim viacej hladam, tym viacej mam pocit ze sa zamotavam....
@anonym_autor je jedna apka zadarmo - FitOn a sú tam rôzne cvičenia - ja som kedysi podľa nej cvičila pilates, keď som si chcela skúsiť nové zostavy. Ale bolo tam toho viac, skús pozrieť
Ja som si zakupila program pre zaciatocnikov od Michala Hafa. Ale je to pre totalnych zaciatocnikov ako ja, aj bez ciniek mam co robit. V kazdom videu je 5 cvikov, kazdy v 3 seriach po 1 minute a minutu pauza, kde robis strecing. 30 minutove. Mne to na zaciatok staci a ked budem vladat, budem cvicit to iste, len pridam vahu.
@anonym_bb925f vdaka za tip, pozriem
@anonym_autor Ja som si kupila od Michala Hafa program Amazonka, za mna super 👌
@anonym_autor Ja som si kupila od Michala Hafa program Amazonka, za mna super 👌
@mint_blossom kde najdem vsetky programy od neho? Uz som ho zachytila na ista. A ake cviky obsahuje amazonka?
@mint_blossom kde najdem vsetky programy od neho? Uz som ho zachytila na ista. A ake cviky obsahuje amazonka?
@anonym_autor ja rada cvicim podla tejto
https://www.youtube.com/watch?v=IqCTY_MO48o@anonym_autor ja odporúčam appku Sweat, je tam toho milion na doma..silové cvičenie, skákanie, pilates, jóga, strecing..ja teraz idem popôrodný program..zaplatila som si ročne členstvo vtedy to vychadza 10 eur na mesiac, inak je tam týždeň na skusku zadarmo a potom mesačne, ak to chces platiť tak 20 eur
@anonym_autor silovy trening v posilke, doma s vybavenim a doma bez vybavenia.
@anonym_autor Alebo stačí vyhľadať na youtube "workout strength training for beginner" alebo "for women". Je tam toho mnoho.

Ja som si zakupila program pre zaciatocnikov od Michala Hafa. Ale je to pre totalnych zaciatocnikov ako ja, aj bez ciniek mam co robit. V kazdom videu je 5 cvikov, kazdy v 3 seriach po 1 minute a minutu pauza, kde robis strecing. 30 minutove. Mne to na zaciatok staci a ked budem vladat, budem cvicit to iste, len pridam vahu.