Názor na dvojmiestne elektrické autíčko

vivianamk
19. mar 2018

zdravim, chcem sa poradiť. rozmyšlame kupiť našim deťom (4r. a 2 r.) elektricke autičko a akú máte skúsenosť či je lepšie jednomiestne alebo rovno dvojmiestne. Deti sa zatial nebiju o hračky len rozmýšlam už ked niekam na nom vyrazia, užili by si obaja jazdu.

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mondolina
19. mar 2018

Pre mňa úplná zbytočná hovadina.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
poisonblu
19. mar 2018

my mame auticko, celkom sa na nom povozil, ale uz je nan velky, tak asi ho predame

vivianamk
autor
19. mar 2018

dik za info. ved aj manžel ma odhovara. dcerka uz bicykluje sama bez pomocnych, syn skuša odražatká tak asi kašleme na autičko a budeme pokračovať v tom čo mame. mozno je to vzacne ked to zbadaju na chvilku a mozno naozaj by to nevyuzili.

alex87
20. mar 2018

My sme sa pýtali priamo chlapíka čo to zvykne na jarmokoch požičiavať a on sám hovoril že je to zbytočné lebo väčšina čo to má doma sa vozí na tom max. prvý týždeň a potom to len doma zavadzia, no mi sme opačný prípad toho celého, syn dostal keď mal 3 roky - dnes má 6 a ešte stále sa na tom vozí (máme dvojmiestné)a keď prídu ku nám menšie deti tak ich veľmi rád prevezie :D Von do mesta s tým samozrejme nechodíme iba pred domom alebo na záhrade. Do mesta vždy na bicykli 😉

ceresnovci
20. mar 2018

pockajte kym starsi vyrastie a kupte mu benz. motorku.

nikenzi
20. mar 2018

My sme dostali podedene od sesterky (ona to ani nevyuzivala, mozno par krat sa stym presla po dvore), a u nas to tiez len stoji zaparkovane v garazi. Maleho to nebavi vobec - 3r. Cize fakt skoda penazi a zabera miesto.

tinaa64
20. mar 2018

Mame dvojmiestne a skoro vobec mevyuzite

veronika0122
20. mar 2018

No tak my to využívame ešte aj v zime. Naši 2 chlapci sa ma tom radi vozia. Mame to asi rok a má to stále velky uspech. Ale mame obrovsky dvor a znacnu cast pod strechov, preto aj v zime vyuzitelne. Radi povozia aj ine deti. A majy aj bicykle aj odrážadlá..... je to super ☺

petrapod
20. mar 2018

Máme doma dvojmiestne Audi kúpil to dedo, určite lepšia investícia je pre dieťa bicykel. Za mňa zbytočne peniažky.

stella14
20. mar 2018

@vivianamk My sme mali dvojmieste, dcera sa na tom vozila s kamaratmi od dvoch rokov. Teraz ma 5 rokov. Za nas super, my sme to velmi vyuzili. Teraz sme ho predali na bazosi a kupili stvorkolku. Stvorkolka uz ide rychlejsie a ma silnejsiu baterku. Je vhodna pre vacsie deti.Auticko sme mali na dialkove ovladanie, cize aj ked su mensie deticky, tak nie je problem so soferovanim. Ja odporucam urcite.

katka0123
20. mar 2018

Najlepsie je, ked sa na tom vybiju baterky. A teraz co? Dve deti, raroha vybita.... radsaj investovat do kvalitneho bicykla. Super lahky rychly bicykel prinesie mnohonasobne viac zabavy.

stella14
20. mar 2018

@katka0123 Vsak existuje aj nahradna baterka. Je uplne mala, v pohode vzadu do auticka vojde. A my sme vedeli zhrubakolko nam baterka na jedno nabitie vydrzi.

baaambulkaa
20. mar 2018

my mame dvojmiestne, maly 2r sa rad vozi, tento rok uz bude konecne šoférovať sam, za mna fajn vec 🙂

baaambulkaa
20. mar 2018

@katka0123 tak viem, kolko cca baterka vydrzi a s nenabitym von nejdeme 🙂

katka0123
20. mar 2018

@baaambulkaa jasne, ved nenabite ani nenastartuje. Videla som v parku, ako sa baterka vybila a mama tahala domov kadeakymi sposobmi auticko a zaroven aj nespokojne dieta. Bicykel sa nevybije. Proste je podla mna lepsia investicia do draheho bicykla, ako do drahej velkej hracky na baterky. Ale, ak to niekto povazuje za vec hodnu kupy, nech sa paci. Nech urobi detom radost. Pre mna je volba ina.

baaambulkaa
20. mar 2018

@katka0123 tak.maminka v parku to nedomyslela 🙂 to ze ma auticko neznamena ze automaticky nebude mat bicykel 🙂

ibrunova
20. mar 2018

@ceresnovci Benzínová motorka je ešte väčšia blbosť..

katka0123
21. mar 2018

@baaambulkaa ano, kupa oboch veci sa nevylucuje. Zial, je vela rodicov, ktori potom kupia srot bicykel, lebo ved minuli peniaze na ine.. ale to je mimo temy.

cannella
21. mar 2018

Moj syn ma trojkolesovu motorku, stala 50€, dostal ju pd Jeziska a teda nicim a tolko euhra, ako s nou. Vozi sa po dome nonstop. Tesi a, az ju vytiahne aj na ulicu. U nas najlepsie investovane peniaze o hracky. ]

vivianamk
autor
5. apr 2018

no maminy nakoniec sme kupili za 30 eur perfektne retro autičko a ku tomu len baterie za 18 eur. takže nie draha investicia. deti sa mooc potešili. jazdia nam z altanku po vchodovu braničku alebo po chodniku okolo domu takže zatial parada. a popri tom striedaju bicykel , odražatká.. dakujem vám aj tak za vaše nazory.

salome51
5. apr 2018

@vivianamk presne nad tým uvažujeme aj my. Tiež máme deti rovnako staré. Som zvedavá na odpovede. Máte už vybraté nejaké konkrétne autíčko?

sudabe
20. jún 2018

@salome51 syn dostal pred rokom na 2naroeniny starsi mal 3 minuly rok som ich ovladala ovladacom a stale sa vozili toho roku uz sami soferuju striedaju sa aj ine deti vozia a je to super auticko. Odporucam mame aj bycikle, odrazadla, kolobezky a vyuzivame vsetko

dadka56
6. nov 2018

Máme doma autíčko beneo 4x4, super jazdi, ma tri stupne rýchlosti, len sme trošku zmenili batériu, aby mala dlhšiu výdrž a autíčko ide aj rýchlejšie

25jesss25
11. máj 2019

Nevie mi niekto poradiť akú bateriu kúpiť aby vydržalo auticko viac a maloo vykon? Dakujem

kpetrovicova
27. júl 2019

Náš maly ma el. Auto od roka a je to najlepsia hracka aku ma. Od 21 mes. Jazdi sam a stale ho to bavi. Cuva, skusa nove tereny. Kazdy den je na nom. Zalezi od dietata, ale za nas top hracka. Ma aj odrazadlo, bike.. bavi ho vsetko. Stale sme vonku tak strieda 🙂