Ako dlho sa hojí kosť po údere?
V júni na jednej túre v zahraničí som si udrela chodidlo, šmykla som sa a chodili sa mi zasekli medzi dve skali. Bez problémov som vedela prísť dole ale od vtedy ma bolí kosť.

nie...nemala som opuchnuté ani modrinu iba bolesť pri dotyku. Dalšie dni sme šli na túry min. 10 km
nie...nemala som opuchnuté ani modrinu iba bolesť pri dotyku. Dalšie dni sme šli na túry min. 10 km
@anonym_autor šetriaci režim. Vmasírovať kostihojovú masť, poprípade ľubovníkovú.
@anonym_autor nechaj si to skontrolovať ortopedom, je to dosť dlho na to aby to už nebolelo.
co znamena hojenie kosti? kost sa hoji vtedy ak bola zlomena, inak je to bolest makkych tkaniv. asi by som si to dala skontrolovat obdodnemu popr. ortopedovi ci v som nie je nieco ine. nemoze to byt topankami? drzim palceky
mala som vyvrtnuty clenok. nebola som ani u dr, preslo to, hoci bol trosku opuchnuty a dalsi den som krivala, dalsi bolo o nieco lepsie a na 3 den som uz behala ako predtym.
no pri urcitych pohyboch ma clenok bolel 3m.
mala som vyvrtnuty clenok. nebola som ani u dr, preslo to, hoci bol trosku opuchnuty a dalsi den som krivala, dalsi bolo o nieco lepsie a na 3 den som uz behala ako predtym.
no pri urcitych pohyboch ma clenok bolel 3m.
@majamat členok som mala vyvrtnutý ale to bolelo aj v klude, ale ja som nemala opuch ani začervenanie nič, v ten deň som spravila cez 15tisiv krokov a ďalší deň 18k , nezaostávala som za ostatnými
co znamena hojenie kosti? kost sa hoji vtedy ak bola zlomena, inak je to bolest makkych tkaniv. asi by som si to dala skontrolovat obdodnemu popr. ortopedovi ci v som nie je nieco ine. nemoze to byt topankami? drzim palceky
@kacena4 občas sa názvom témy zázračne zmení
Takže nevieš či si mala zlomeninu, modrina ani opuch nemusí byť. Stačí prasknutá kosť a zle zrástla, choď k Dr.

Mala si to zlomené?