Ako ošetrovať spálenú kožu po elektrokauteri?
Viete mi poradit ako ju osetrovat? Dakuejm
@diaszoky A to ťa nepoučili?
Kúp si Ialugen plus krém. Kombinuj s repikovymi obkladmi. Po vytvorení chrasty natieraj Cicalfate+ krém od Avene. Avene má aj sprej vyslovene na takéto ošetrenie. Ten môžeš kombinovať s tým Ialugen krémom na striedačku.
@lilianka28 mne dr. po zákroku predpísala Framykoin. Ialugen plus je tiež TOP!
@andreakotesova Áno, framykoin je tiež ok, len je na predpis. Mne ním ošetrili kožu priamo po zákroku.
Ialugen kúpi na voľno.
Nechápem ako ju mohli pustiť len tak bez ničoho a bez poučenia.
@lilianka28 chrasta uz odpadla je tam cerveny flek
@lilianka28 povedali iba ze nicim nematierat pokM odpadne chrasta a jansom sa v tom soku ani neopytala viac oni nepovedali
@diaszoky tak to už fakt nemusíš natierať. Ale Ialugenom nič nepokazis.
@diaszoky Pokiaľ je chrasta odpadnutá a teda je to ZAHOJENE, odporúčam červené fľaky natierať (jemne vmasirovat) Lioton gélom. Je to tip priamo od plastického chirurga a ja už ošetrujem akékoľvek jazvy len takto. Rýchlejšie ti vyblednú. Obsahuje heparín.
Alebo ešte na takéto červené fľaky po jazvach je dobry aj Immuno glukan lotion.
@lilianka28 super dakujem krasne
@lilianka28 ahoj kupila som lioton gel ktemujem tyzden ale nevydim daky rozdiel
@diaszoky No ale tieto jazvy, to je na dlhšie ako týždeň.
Buď trpezlivá a daj tomu aspoň mesiac. No ani potom nečakaj, že úplne zmiznú. Také ozaj hlboké až po roku mi vybledli.
Ale napíšem k tomu ešte skusenost, že keď som bola po mesiaci na ďalšom ošetrení, tak Dr. sa ma opýtala, čím som to ošetrovala, že to mám krásne zhojene.
Ja som to pritom tak nevnímala ako niečo extra, myslela som, že to je tak bežne. Samozrejme že som stále mala jazvy, ale zrejme by boli oveľa viditeľnejšie keby som ich nemastila Liotonom.
@lilianka28 super dakujem za povzbudenie a ako casto si natierala ja malej 2x cez denntoje take natriem a hned zosuchme rukou
@diaszoky určite minimalne 1x denne naozaj poctivo vmasirovat. 2x denne je ok.
Až tak Nevadí keď si zvrchu ten zvyšok zošúchne, hlavne jej to dlhsie jemne VMASIRUJ, aby sa to dostalo do hĺbky.

Framykoin