Ako pomôcť dieťaťu po páde a operácii?
Ahojte , dcérka 4r mala nešťastie vyliezla na stôl detský ,šaškovala a ako chcela ist dole šmykla sa a padla a ja neviem či o stôl na hranu alebo čo ale rozthla si vo vnútri vo vagíne bočnú stranu a vzadu bránu alebo ako to povedať ,vysvetloval mi to doktor ktory ju operoval. Ja som len videla všade krv, plač a že už sa chytala za pišulku. Neprajem to nikomu také niečo. Najhoršie je že je to vnútri , keby to bolo zvonka tak ok , dá sa to skontrolovat, takto ked to ma vo vnutri neviem. Včera večer 15 min a dnes to isté sa zvierala od bolesti , je možné že cez den ako tak ok je a večer 15 min plačká a zviera sa od bolesti ? Pravidelne jej dávajú atb,lieky od bolesti. Môže byť že preto že sa jej to sťahuje a hojí? Má katéter aj zadeveny na moč, kakat uz nekakala 2 dni , cize zajtra jej chcu dat cipok. Ja len verim ze jej to tam dobre zasili, ako sa take nieco dá zasit ked je taka malinka ? Zajtra sa na vizite musim spytat ci je to ok ked ju to tak velmi bolí 😪 má to čerstvé takze chapem ked ju to bolí ale takto 😔
Chudiatko malinké.. ale je aj dedsky gynekológ..a myslím si že vedia čo majú robiť...prajem skoré uzdravenie 🙏 hneď sa stane zle.
Skore uzdravenie prajem.
Určite doktori vedia čo robiť, na to to študujú, keď vedia operovať malinké novorodeniatka tak určite sa vedia dobre postarať aj o 4 ročné dievčatko, to sa nemusíš bát 🙂 ale vždy sa môžeš popýtať lekárov, ako jej môžeš pomôcť od bolesti, aby ti to vysvetlili, aký proces hojenia tam prebieha atď atď
@andrea2323 ano, to sa spytam. No sestricke som vravela ale uz spinkala dcerka, povedala ze povie dalsej sestricke a ze doktorovi sa mam rano s tym pripomenut
@simsalabim spytala som sa , ze jej pravidelne davaju lieky od bolesti. Ze mam sa pripomenut s tym doktorovi rano
@terezkaarthuramax dakujeme , je to hrozné ..neprajem nikomu , vidiet v takej bolesti to malinké telíčko 😔
@karamelka1234 to ano, staci sekunda ani nemusite byt daleko od dietata a uz je zlé. Najradsej by som ja mala tie bolesti ako ona
Úplne ťa chápem... ja mam 2 ročnú doma a tiež sme mali už pády ale zatiaľ chvalabohu nič vážne aj keď sme leteli hneď na pohotovosť...hlavne sa ty trochu ukludni aj keď viem, je to ťažké ale malá všetko vníma...treba veriť ze za týždeň to bude iba zlý sen..
Och chudatko.
A doktor jej to nekontroluje kedze je to vo vnutry? Myslis ze tam ma nejaky zapal, alebo to zle zasili a to sposobuje bolesti? Myslim ze rana co vyzadovala sitie bola urcite velka a tak je prirodzene ze to bude boliet niekolko dni. Cez den ma asi vela podnetov a tak bolest nestiha nevnimat ale pri zaspavani nie je co robit a sustredi sa len na to.

Ved v nemocnici ma niekto aj teraz sluzbu, spytaj sa. Chudatko.