Bezpečnosť detí na trampolíne
Ahojte ,mali vaše deti pád z trampolíny ?bolo všetko ok pri páde na čelo ? Trampolína nie je na tráve ale na dlažbe ..
uuuh...na dlazbu....to je blbe...sla by som
Ako sa správa po pade? Kolko času už ubehlo?
2hodiny ,plakala asi 2min ,potom sa hrala jedla ,teraz zaspala
Nevypadla pri skákaní, ale ako išla zliest dole ,a rovno na hlavu …
Zreničky mala ok ,vedela ako sa to stalo ,nevracala
A spadla zhora? To je tak 70-80cm ak nie viac..alebo spadla keď už bola takmer pri zemi? Videla si ten pád? Koľko ma rokov? Ja toez vždy kontrolujem zrenoce, správanie, stabilitu, chuť k jedlu ci zvracanie a nedávam spat skôr ako za hodinu od pádu.. ale keby spadla zhora a rovno na hlavu tak by som určite išla. Na veľa faktoroch záleží a nenapísala si tu dokopy nic len, ze spadla..
No neviem, ci bolo mudre dat ju spat 2 hodiny po pade bez kontroly u dr. Ja by som teda asi oka nezazmurila celu noc a nonstop ju kontrolovala.
A spadla zhora? To je tak 70-80cm ak nie viac..alebo spadla keď už bola takmer pri zemi? Videla si ten pád? Koľko ma rokov? Ja toez vždy kontrolujem zrenoce, správanie, stabilitu, chuť k jedlu ci zvracanie a nedávam spat skôr ako za hodinu od pádu.. ale keby spadla zhora a rovno na hlavu tak by som určite išla. Na veľa faktoroch záleží a nenapísala si tu dokopy nic len, ze spadla..
@sandra49 áno ako išla zliest dole ,4r,Padla priamo na čelo aj tam ma hrču .dvihla som ju plakala ,potom bola hravá ,jedla ,hrala sa ,ešte sme kreslili ,spat išla po 2hod ,Keďže bežne takto chodí spat ,a nie nespim ani ja pretože ju kontrolujem a strach mi nedovolí zaspať ,pytala som sa skôr na reálne skúsenosti ,nie na to ci ja budem kľudne spat .
Je to stres ja ti verím.. ale možno to už nebolo z takej výšky a keď jedla a aj sa hrala tak by teoreticky mohlo byt všetko v poriadku. Mne tak raz spadla mala ale nie z trampolíny ale stratila stabilitu ako 1,5 ročná rovno celom do hrany múru 🙈 revala som viac ako ona, tak som sa bala..a neboli sme na pohotovosti lebo ma prehovorili, že to je nič, hrca ako svet ale potom sa aj hrala, aj zrenice mala okej aj stabilitu a našťastie všetko dopadlo dobre. Pritom som si bola istá, že otras mozgu ako vyšitý.. no ale už by som tuto chybu neurobila. Ak sa ti zdala okej tak ju nechaj spinkať a spi snou, určite sa budeš budiť a kontrolovať ju, ak by bolo zle asi sa zobudí a bude plakať alebo zvracat tak by si pripadne išla.. a ráno uvidíš ako na tom bude. Ani trhať zo spánku a vliect na pohotovosť by nebolo moc fajn... myslím, že ak je otras mozgu aj tak človek spi aj keby je v nemocnici. Verím, že bude v poriadku ale naozaj ta chápem co prežívaš 😏
Je to stres ja ti verím.. ale možno to už nebolo z takej výšky a keď jedla a aj sa hrala tak by teoreticky mohlo byt všetko v poriadku. Mne tak raz spadla mala ale nie z trampolíny ale stratila stabilitu ako 1,5 ročná rovno celom do hrany múru 🙈 revala som viac ako ona, tak som sa bala..a neboli sme na pohotovosti lebo ma prehovorili, že to je nič, hrca ako svet ale potom sa aj hrala, aj zrenice mala okej aj stabilitu a našťastie všetko dopadlo dobre. Pritom som si bola istá, že otras mozgu ako vyšitý.. no ale už by som tuto chybu neurobila. Ak sa ti zdala okej tak ju nechaj spinkať a spi snou, určite sa budeš budiť a kontrolovať ju, ak by bolo zle asi sa zobudí a bude plakať alebo zvracat tak by si pripadne išla.. a ráno uvidíš ako na tom bude. Ani trhať zo spánku a vliect na pohotovosť by nebolo moc fajn... myslím, že ak je otras mozgu aj tak človek spi aj keby je v nemocnici. Verím, že bude v poriadku ale naozaj ta chápem co prežívaš 😏
@sandra49 ďakujem ti krásne ,ja verím a modlim sa aby bola ok 🙏 to je najhoršie že sa to stalo okolo 19:30 a už sme sa prave chystali ísť dnu okúpať ,najesť ..no to je sok toto už sme mali rôzne pády teda ale dnes som myslela že skolabujem 🙏strašne sa bojím moje prvé momenty boli že zavolám záchranku len mi všetci hovorili že nech nepanikarim že to bude ok ..ale aj tak toto bude strašná noc
Tak z toho čo píšeš to nastastie nevyzera nejak hrozivo, takto nám deti už spadli, keď tata strazil. Ja som strašne plasila a hned sme leteli na pohotovosť, okrem rtg a pokarhania nič iné, ani na pozorování nás nenechali.
Treba sledovat, ci dokaze prehltat a nevracia. Drzim palce. My uz sme tych padov zazili🙈
Ahoj, aká bola noc? Je mala v poriadku?
Ahoj, aká bola noc? Je mala v poriadku?
@sandra49 ahoj spinkala celú noc ale stále som do nej stuchla ..nechala slm ju doma zo škôlky teraz sa hraje behá ,papala ,tak neviem ci ísť k obvodnej pre istotu ešte alwbo čo strašne sa bojím stále ešte
Tak to je fajn. Však zavolaj obvodnej, povedz co sa stalo a ako sa sprava a ona ta už naviguje. Predsa ma bohate skúsenosti aj s tymto určite.
Boli sme aj na traum. Aj rtg všetko ok 🙏🙏🙏🙏
Nooo tak to som rada. Tak už môžeš byt kludna🙏
Nooo tak to som rada. Tak už môžeš byt kludna🙏
@sandra49 ďakujem ti za podporu ❤️😍všetko dobré prajem ,nech už nás takého veci obchádzajú, všetky mamičky a deticky ,lebo je to teda hrozne prežívať 🙏🙂
Nemáš za čo, musíme sa podporovat😊 a ďakujem aj vám prajem všetko dobre❤️

Ja nie som matka čo panikári ale v tomto prípade by som rozhodne šla na pohotovosť