Dieťa padlo na hranu a nad okom má hrču

selene12
20. feb 2020

Ahojte.... Čítala som už kadečo ale k ničomu okrem studených obkladov som sa nedooatrala.... A potom heparoid... Syn padol tak nešťastne sa potkol. A rovno nad okom mini ranka a veľký opuch... Troska sme to zmiernili studeným obkladom.... Ale aj tak to ma veľké.... Ako po riadnej nakaldacke.... Chcem sa spýtať
.... Co mam robiť teraz v noci? Co si mam všímať? Ráno nastupujem na ďalšiu fázu obkladov čítala. Som ze vraj by sa mali každú hodinu dávať na par minút ale toto sa stalo teraz navečer a teda spat ho musím dať.... Ci?

mirkava
20. feb 2020

@selene12 nechcete skocit na pohotovost?

kristina2412
20. feb 2020

@selene12 ak mas natri octanovou mastou. Ja som natierala aj v noci ked spala a do rana to bolo podstatne lepsie. Sleduj ci ma rovnaku velkost zreniciek, ci sa nesprava nezvykle, ci nema zavraty, nezvracia,aka je chodza atd. Ak sa ti zda v pohode dala by som ho spat a castejsie na neho pozrela.

nikpa
20. feb 2020

@selene12 ja by som ho určite nedala spať, aspoň hodinku ho sledujte. Ci sa správa normálne, nepotaca sa, reč musí byť v pohode ak už rozpráva, zrenicky normálnej veľkosti.

maminka2710
20. feb 2020

@selene12 Ja by som išla na pohotovosť...

selene12
autor
21. feb 2020

Vďaka za rady. Sledovala. Som. Ho v noci.. Opuch sa do rána zmiernil a premiestnil sčasti na viečko... Takže. Čakáme ustupenie a riadny monokel 🧐... Pekný dnik.