Dieťa po páde na zadok: Ako zmierniť bolesť?
Peknú nedeľu, prepáčte včera syn padol na zadok, trochu sa ešte šmykol po zemi. Po páde nič, len trochu ho to bolelo, ale "rozhodil" ešte v poriadku sme prišli na ubytovanie Trochu sme to pokazili Veralom.
V noci sa pár krát zobudil, a ráno ho to bolí, nevie si sadnúť, chodí prehnuty. Existuje ešte nejaká iná možnosť, alebo??? Ďakujem
@earlgrey 14
Tak mu mám ísť kúpiť lieky na bolesť?
@autorka
14 ročný zvládne aj tie cviky...a neviem, ja som skúšala lieky proti bolesti, maste a nič mi nepomohlo...ale skús sa spýtať v lekárni, možno poradia...
Ja som si v lete na tobogáne na kúpalisku narazila...a vážne 4 mesiace ma to hrozne bolelo..prvý mesiac asi najhoršie, to som tak hýkala pri každom sadnutí, že koniec...potom bolesť bola menšia ale tlaky hrozné, keď som sedela...
@earlgrey Ďakujem
kup lieky od bolesti
@earlgrey a prvý deň si mala taký stav, že si nevedel obuť ponožky?
Voltaren rapid kapsule sú dobré.
Ja som si narazila kostrc teraz za tehotna, šmyklo ma v kúpeľni. Musela som to teda zvládnuť bez liekov 🤷 Pomohol vankúšik na hemeroidy a čas. Stalo sa mi to okolo 13tt a teraz som v 34 tt a občas sa ozve tá kostrc.
Kolko vazi? Isla by som na pohotovost. Lezala som v nemocke s dievcinou ktora takto spadla na zadok, bolelo, snazila sa rozcvicit. Nakoniec to bol prasknuty stavec. Isla k dr az po tyzdni, bohuzial neskoro. Operacia, trvale nasledky, nedostupi na nohu.
Takze by som isla cim.skor.
Rozmýšľame nad pohotovosťou...
@tykat 58 kg pri 176 cm
Chodte pre istotu. Moze to byt len narazena kostrc ale radsej nech to pozrie lekar.
Keď sa mu to tak naraz zhoršilo. Večer to také zlé nebolo. Hybnost je obmedzená
Boli sme tam pre istotu, lieky na bolesť, kľudovy režim, Ibalgin masť, dali mu tlakový obväz. Mal tam aj modrinu
Mohli sme nakúpiť lieky a to dnes preliečiť, ako tento zážitok.

Ak si narazil kostrč, tak to bude dlhšie bolieť...mňa tak skoro 4 mesiace bolelo 🙄 spomenula som to aj neurologovi, vtedy som riešila bolest chrbta a on sa len zasmial a povedal, ze si to musím vytrpieť a že cvikmi dať kostrč do "pôvodného stavu", že si mám na youtube pozrieť cviky 🤷♀️
Koľko rokov má syn?