icon

Je prasknutie bedrového kĺbu vážne zranenie?

franko_
28. máj 2025

Pri jednej nemenovanej cinnosti v napore vasne som sa snazil nohu vykrivit a dvihnut tak ze to zrazu prasklo v bedrovom klbe a prisla mierna bolest prasknutie pocula aj partnerka a zlakla sa ci mi neublizila, ale ublizil som si len sam, teraz ked chodim tak to moc necitim ale pri niektorych vacsich krokoch tam citim mierne podrazdenie neni to bolest, ale taky tlak alebo co. myslite ze je to vazne alebo je to tam len podrazdene a za par dni to prejde? Byvala mi hovorievala, ze som hypochonder, tak teraz neviem ci mala pravdu a robim si zbytocne starosti, alebo ci by som s tym nemal zajst k doktorovi. Este dnes idem cvicit uvidim ako tam budem fungovat

viestta
28. máj 2025

Dospely chlap ma problem napisat, ze si vyklbil nohu pri sexe?

franko_
autor
28. máj 2025
@viestta

Dospely chlap ma problem napisat, ze si vyklbil nohu pri sexe?

@viestta je to isto vyklbenie? Takze s tym treba ist k doktorovi? Ci sa to zahoji samo?

viestta
28. máj 2025
@franko_

@viestta je to isto vyklbenie? Takze s tym treba ist k doktorovi? Ci sa to zahoji samo?

@franko_ ja neviem, ja nemam RTG aby som posudila.

martul
28. máj 2025
@franko_

@franko_ keby si to mal vykĺbené tak sa asi nepohneš. Proste si si to natiahol a za pár dní to prejde

franko_
autor
28. máj 2025

Podla ChatGPT to vraj nemam vyklbene, ak by som to mal vyklbene tak by som nebol schopny chodit a bolest by bola neznesitelna. Vraj to mam len podrazdene a mam si dat par dni pauzu od pohybu... tak a ja si davam taku pauzu ze idem zachvilu este cvicit :D no ale co uz som prihlaseny na hodinu nemozem to teraz zrusit inak by som platil 10 euro pokutu :D

martul
28. máj 2025
@franko_

Podla ChatGPT to vraj nemam vyklbene, ak by som to mal vyklbene tak by som nebol schopny chodit a bolest by bola neznesitelna. Vraj to mam len podrazdene a mam si dat par dni pauzu od pohybu... tak a ja si davam taku pauzu ze idem zachvilu este cvicit :D no ale co uz som prihlaseny na hodinu nemozem to teraz zrusit inak by som platil 10 euro pokutu :D

@franko_ tak potom čo tu riešiš, radšej si ešte viacej ublížiš cvičením...komu niet rady, hlavne 10 eur je dôležitejších.

viestta
28. máj 2025
@franko_

@franko_ to fakt, tych 10€ ta polozi🙄 Ty nie si hypochonder, ty si kolenovrt 😅

franko_
autor
28. máj 2025

Pravda idem hore a poviem im ze dnes necvicim

laurinka27
28. máj 2025

Som sklamaná, admin. Názov tejto témy je premárnená príležitosť!!!! 🔞😈🦵🏼🩻