icon

Je štípanie po náplasti na popáleninu normálne?

26. máj 2025

Pred týždňom som sa popálila na predlaktí , nalepila som
naplast hydrocoloidn cosmos na 3 dni .
Po 3 dňoch mi v lekárni povedali že môžem pokračovať v náplasti Inadne . Dnes som nalepila druhu naplast a to miesto začalo stipat .
Viete niekto porad či je to v poriadku tio stipanie alebo co iné na ho dať.

lenka7477
26. máj 2025

koža by mala dýchať - odlepila by som náplasť

biglovemom
26. máj 2025

Nemusi ti nic dychat toto su zastarale nazory . Nechranena rana je akurat tak super na chytenie nejakej infekcie🫣
Vola sa to vlhke hojenie. Nepoznam tieto naplaste ale ked v lekarni tak poradili tak tak rob 👍

lenka7477
26. máj 2025
@biglovemom

Nemusi ti nic dychat toto su zastarale nazory . Nechranena rana je akurat tak super na chytenie nejakej infekcie🫣
Vola sa to vlhke hojenie. Nepoznam tieto naplaste ale ked v lekarni tak poradili tak tak rob 👍

@biglovemom asi som teda zastaralá .... ale po 3 dňoch by som to už ako nechránenú ranu nepovažovala ...

biglovemom
26. máj 2025
@lenka7477

@biglovemom asi som teda zastaralá .... ale po 3 dňoch by som to už ako nechránenú ranu nepovažovala ...

@lenka7477 nemyslela som to zle ,ja som to tiez nevedela 🤷🏼‍♀️ 😂 Domna mama hucala ze nechat dychat tak lekar vysvetlil preco nie….😊
Nevieme Ako rana vyzera

lenka7477
26. máj 2025
@biglovemom

@lenka7477 nemyslela som to zle ,ja som to tiez nevedela 🤷🏼‍♀️ 😂 Domna mama hucala ze nechat dychat tak lekar vysvetlil preco nie….😊
Nevieme Ako rana vyzera

@biglovemom 😀 veď v pohode 😀 nie je rana ako rana

biglovemom
26. máj 2025
@lenka7477

@biglovemom 😀 veď v pohode 😀 nie je rana ako rana

@lenka7477 😊to mas pravdu