Kedy ísť s modrinami k lekárovi po úraze?
Syn 16 večer pád na kolobežje. Na chrbte odreniny. Na stehne taká modrina tvrdá bolí ho to. On chce len niečo na bolesť a masť

Len nechápem ako padol má modriny na stehne, na tej panvovej kosti, škrabance po rebrá od panvy a na ramene jedno. Štastie, že hlava je v pohode.
Určite choďte na rtg, moze tam mat aj krvnú zrazeninu to nie je sranda, držte sa
Pozrel ho...
Rtg LS chrbtica panva a usg brucha a tých hematomov
Panvu mal naeazenú, našťastie nič prasknuté, ale musí mať klud. Brucho mal tvrdé, žiadne vnútorné zranenie sa nepotvrdilo. Dostal ak Ascorutin.
Šťastie, že nepadol na hlavu, lebo by to dopadlo oveľa horšie
Dobre, že ste išli. A fajn, že nemá nič zlomené. Tak rýchle zotavenie želám.
Ma 16, takze co chce by som extra nepocuvala. Ty si mama a vidis, ako ta modrina vyzera...ty rozhodni. Samozrejme si mohol nieco narazit a to sa prejavi az neskor. Ja by som ho dala skontrolovat lekarom. Pre istotu. Lekar vam aj napise maste, pripadne liek ak ma nejaky uzit. Naco sa tu hrat na Mr Doctor na dialku? 🤔
Spravne, ze ste isli k lekarovi. Nech si dava vacsi pozor 🙏🏻
Tie kolobežky by mali zakázať....
Spravne, ze ste isli k lekarovi. Nech si dava vacsi pozor 🙏🏻
@andymady on to odmietal, povedal, že to nič nie je, potom si to odfotil a mi to ukázal. Prrvú modrinu keď som videla tak tiež som nebola v tom , že máme ísť až pri tej druhej som váhala.
Mladý hovorí že blbosť ísť. Radšej som sa aj tu opýtala aby som bola presvedčená, že sa nedostanem do trápnej situácie niekde na pohotovosti.
Určite na pohotovost ani by som nerozmýšľala
Dobre, že ste išli. A fajn, že nemá nič zlomené. Tak rýchle zotavenie želám.
@caramellka Našťastie nie, aj keď sa mu niečo na RTG nepáčilo, či tam nie je nejaká prasklina, nakoniec zhodnotil, že nie, ale keď budú bolesti pretrvávať.
Podľa dr mal tvrdé brucho, či nedošlo k vnútornému zdaneniu, tiež sa mohlo stať. Mali sme šťastie iba 3 a pol hodiny.
Autorka, naozaj tie zranenia nevyzerali len ako "modrina na kolene" a dobre, že ste to nezanedbali.
Už si oddýchnite, aj Ty, aj syn a nech je čo najskôr fit.
Autorka, naozaj tie zranenia nevyzerali len ako "modrina na kolene" a dobre, že ste to nezanedbali.
Už si oddýchnite, aj Ty, aj syn a nech je čo najskôr fit.
@caramellka dostal príkaz oddychovať.
Netreba čakať dúfam že už ste boli na pohotovosti...
.. musí, nemusí..uraz,hlavne na intímnych miestach môže zanechať nepekné následky do budúcnosti...nie je to sranda..ver mi...aj keď mal narazené brucho,panvu...dobre, že ste išli...
Netreba čakať dúfam že už ste boli na pohotovosti...
@zuzkac2711 boli má to narazené a podľa mechaniky vraj dobre padol, lebo tam to majú mladý pevné. Na hlavu by to bolo horšie.
.. musí, nemusí..uraz,hlavne na intímnych miestach môže zanechať nepekné následky do budúcnosti...nie je to sranda..ver mi...aj keď mal narazené brucho,panvu...dobre, že ste išli...
@miskakyska tak sa tomu nevyhol posteli ho aj tam, resp musel sa odhaliť😁 ale je to v poriadku. Pýtal sa ho aj či ho to nebolí tam . Inak aj moč musel doniesť
Kokos neviem, ale s modrinou chodiť na pohotovosť? Žartuješ? Nech si ide kúpiť niečo do lekárne
@denisa_deniska aj mne to bolo smiesne a moja dcera mala diagnostikovanu imunnu trombocytopeniu tazkeho stupna. Podcenila som to a mala hodnotu vo februari 3. Pod desat moze nastat samovolne vnutorne krvacanie. Mohla nam v noci zomriet. Teraz si platime tretiu formu liecby sami, bo prve dve nezabrali a stoji nas to cca 2000 eur mesacne. Dcera 3 roky a od februara sa trapime a ze len modriny.
...a nabudúce aj prilbu (predpokladám, že nemal) 😐
Kokos neviem, ale s modrinou chodiť na pohotovosť? Žartuješ? Nech si ide kúpiť niečo do lekárne
@denisa_deniska no vidíš a dobre ze šli, za mna to nebola len mini modrinka, kamošovi tak museli vyberať krv co sa mu nahromadila a vodu z kolena nakoniec , autorka sa dobre rozhodla ze šli, mohol mat cosi prasknuté a zlomene...a tie zrazeniny nie sú sranda, však to mal na dosť veľkej časti tela podľa popisu
@denisa_deniska no vidíš a dobre ze šli, za mna to nebola len mini modrinka, kamošovi tak museli vyberať krv co sa mu nahromadila a vodu z kolena nakoniec , autorka sa dobre rozhodla ze šli, mohol mat cosi prasknuté a zlomene...a tie zrazeniny nie sú sranda, však to mal na dosť veľkej časti tela podľa popisu
@valikasikulova to bolo zvláštne modriny na boku a na panve a odreniny zadku až po rebrá tiež na boku. Všetko na pravej strane. Na ruke nič, ani na hlave. Už mal len jednu menšiu tržnú ranu nad členkom, to až na chirurgii sa videlo
@denisa_deniska aj mne to bolo smiesne a moja dcera mala diagnostikovanu imunnu trombocytopeniu tazkeho stupna. Podcenila som to a mala hodnotu vo februari 3. Pod desat moze nastat samovolne vnutorne krvacanie. Mohla nam v noci zomriet. Teraz si platime tretiu formu liecby sami, bo prve dve nezabrali a stoji nas to cca 2000 eur mesacne. Dcera 3 roky a od februara sa trapime a ze len modriny.
@maya_hi nie nemal, vraj na kamienok vyletel už pár metrov pred domom.
@emiliatko2 tvrdil, že je to banalita a on nejde, že mu mám niečo na to daŕ
Malo to jednu výhodu, včera už pred polnocou spal😀
@valikasikulova
@emiliatko2
Dievčatá, čítame s porozumením. Autorka, resp. jej syn, chceli ísť na pohotovosť LEN kvôli masti a kvôli niečo na utlmenie bolesti. “On chce len niečo na bolesť a masť”. Čize asi mali predstavu ísť tam aby mu len niečo predpísali. A nie, s tým sa naozaj nechodí na pohotovosť. To, že by šiel cielene na rtg, a ine vyšetrenia, v poriadku, má predsa 16 rokov, už je dosť veľký na to, aby to vyhodnotil správne, snáď sa cíti, vie, že bolest je neznesiteľná, vidí poranenia.
My keď sme sa dostali do ambulancie, lekár sa pýtal čo sa stalo, syn mu hovoril, ze padol na kolobežke a trochu sa odrel. Trochu si vytiahol tričko a tam tie odreniny. Ako to videl tie odreniny, hneď mu povedal, že to nevyzerá ako trochu. Iné zranenia na to povedal ani nie😀
🙏🏻🤭 tvrdohlavec .... ktovie, co nas caka ....😅😅😅
🙏🏻🤭 tvrdohlavec .... ktovie, co nas caka ....😅😅😅
@andymady ajajaj este si uzijes 😀moj ma 22 a stale cakam ten den kedy sa trosku uvedomi furt nic😃minule isiel z fitka samozrejme tukal do mobilu stupil zle na schodoch prisiel domov z opuchnutou a fialovou nohou .Ze daj mi volaco nato 2 hodiny som sa snim hadala nechcel ist na pohotovost.Po 2 hodinach sme isli jasne ze zlomena kost pri clenku dostal ortezu a barle po 3 dnoch ich zahodil a po tyzdni isiel do roboty🙉Nic som si nepomohla uz neriesim😒

Sme už v poradí, uvidíme. Teraz ako chodil zle došlapáva.