icon

Kedy ísť s modrinami k lekárovi po úraze?

3. máj 2025

Syn 16 večer pád na kolobežje. Na chrbte odreniny. Na stehne taká modrina tvrdá bolí ho to. On chce len niečo na bolesť a masť

Kedy ísť s modrinami k lekárovi po úraze?
Strana
z3
autor
4. máj 2025
@kollarovci

@andymady ajajaj este si uzijes 😀moj ma 22 a stale cakam ten den kedy sa trosku uvedomi furt nic😃minule isiel z fitka samozrejme tukal do mobilu stupil zle na schodoch prisiel domov z opuchnutou a fialovou nohou .Ze daj mi volaco nato 2 hodiny som sa snim hadala nechcel ist na pohotovost.Po 2 hodinach sme isli jasne ze zlomena kost pri clenku dostal ortezu a barle po 3 dnoch ich zahodil a po tyzdni isiel do roboty🙉Nic som si nepomohla uz neriesim😒

@kollarovci to môj keď mu povedali kľudový režim, sa potešil😀 nejde do školy😀 Ale keď sa mu kázali vyzliekať vražedný pohľad😁

kollarovci
4. máj 2025

To on by sa tiez potesil keby chodil do skoly a nemusel by ist😀len kedze uz pracuje keby je na pn nemohol by behat po vonku.

autor
4. máj 2025
@kollarovci

To on by sa tiez potesil keby chodil do skoly a nemusel by ist😀len kedze uz pracuje keby je na pn nemohol by behat po vonku.

@kollarovci zmenili sa priority. Môj ide ešte zajtra k detskej a týždeň voľno

autor
4. máj 2025
@kollarovci

@kollarovci pôvodne nechcel a aký benefit mu to prinieslo 😁

andymady
5. máj 2025
@kollarovci

@andymady ajajaj este si uzijes 😀moj ma 22 a stale cakam ten den kedy sa trosku uvedomi furt nic😃minule isiel z fitka samozrejme tukal do mobilu stupil zle na schodoch prisiel domov z opuchnutou a fialovou nohou .Ze daj mi volaco nato 2 hodiny som sa snim hadala nechcel ist na pohotovost.Po 2 hodinach sme isli jasne ze zlomena kost pri clenku dostal ortezu a barle po 3 dnoch ich zahodil a po tyzdni isiel do roboty🙉Nic som si nepomohla uz neriesim😒

@kollarovci No páni... tak to chce pevné nervy veru 😅

simsalabim
5. máj 2025

Dobre, ze ste isli. Tie pady vobec nie su nevinne. Mam kamosku lekarku, co vravi, ze z kolobezkarov zacinaju byt skveli darcovia organov…

Strana
z3