icon

Má športový úraz a malá cysta vplyv na bolesť ramena?

adobado123
31. aug 2025

Zdravím, chcem sa vás opýtať či by ste mi vedeli pomôcť popripade či mal niekto niečo podobne, stal sa mi úraz pri športe pri prudkom pohybe rukou do strany kde som zacítil v strede ramena kus akokeby na vonkajšej časti take neprijemné zachvenie/ natiahnutie a od vtedy bolesť prichádza bez ohladu na to či ju namaham alebo nie, niekedy boli celý týžden potom 2 dni prestane a potom znovu...
Asi mesiac a pol po uraze som mal mrko kde mi zistili iba 3 mm cystu na čo doktor povedal že to nie je príčina a fyzioterapeut mi dal nejake zakladne cviky ktoré cvičím už pol roka každy den poctivo no necítim zlepšenie maximálne rychlu úľavu ktorá do pár hodín príde spať, rozhodol som sa po necelom roku ist znovu na Mrko ale výsledok uplne taký isty 3 mm cysta nič iné, čo som na jednej strane rád že tam nie je nič vážne lenže mi to nejde do hlavy keď ten úraz som cítil že tam bol a od vtedy to bolí skoro stále.
Ak by ste mi vedeli niečo odporúčiť na cysty alebo sa vám stalo niečo podobné bol by som naozaj rád za každú pomoc, pretože som aktívny športovec a je to pre mna celkom frustrujúce že už rok nemôžem vykonávať šport.