Mám ísť na RTG pri bolestivom malíčku?
Ahojte, v sobotu som bola vonku a lopta mi silno narazila do malíčka. Bolelo to hrozne tak som šla domov. Bolo to opuchnuté ale väčšinu stiahol odstan. Dnes aj včera zafixovane, viem s tým hýbať ale pri pohybe to dosť boli a neviem tie pohyby urobiť také ako s nenarazenym (nepusti ma to dalej). Myslíte že treba ist na RTG? Mala som už 2x zlomenú ruku čiže viem ako to boli a príde mi to celkom podobne len ci to není zbytocne keď s tým viem hýbať. Mam 12 a mame sa moc nechce ísť ale neviem...ja by som šla len ju nechcem moc preháňať ak by to nebolo zlomené.
Ja robim RTG a po takomto uraze je rtg ziaduci. To ze s prstom vies hybat nie je smerodatne; mam pacientov co chodia so zlomenym clenkom
@heminepa bohuzial, su taki rodicia 🤷♀️ Kamoska chodila 3 dni do zlomenou rukou, lebo ved nech nevymysla…
@heminepa ved ja s tebou suhlasim... ak si dospely zanedba svoje zdravie, je to jeho vec. Ale nechat tak dieta?
Išla by som
Ja som pred par tyzdnami zakopla o zarubnu stane sa mi to aj 5x do roka niekedy idem aj do kolien toto ani tak velmi nebolelo ale do par hodin ma to naozaj silno boliet zacalo prst ale nebol modry hybat som s nim vedela presiel tyzden nosila som vopnejsie topanky a bolo dobre..
Zdravim narazila som malíček koľko to budem liečiť čo praca

Samozrejme to môže byť zlomené.