Mám navštíviť úrazovku s dorezanými prstami od vodítka?
Ahojte, chcem sa len opýtat či sa mi stýmto oplatí 3h čakať na úrazovke. Nemám nato čas, a som na vážkach či je to vážnejšie alebo nie. Ďakujem. (to zelené okolo nieje špina ale chlorofyl.

vycistit a obviazat.. to zvladnes aj doma
ja by som nesla, za mna nic vazne, co by trebalo nemocnicu
@cyberk Dobre dakujem
Au 🙈
Riadne ale prečistiť, lebo máš špinavé ruky, nechty že až až.
Vyčistiť, vydezinfikovať a čakať či nebude zápal - podľa mňa nie aj keď je to špinavé.
Na urazovku to nie je, ale na chirurga ano. Mala si s tym ist rovno na chirurgiu na poliklinike
To je ,,spalene” od šnúrky na flexi voditku?
úplne stači vydezinfikovať, natrieť pantenolom a zaviazať
najhorsie budes mat vycistit to ... idelane ak to nebude stipat hodit sa do vane a vymocit spinu prec... potom vydenzifikovat a ak potrebujes daco robit tak zalepit inak nechat vyschnut na volno nech sa spravia chrasty ... ruky sa rychlo hoja-ale na pohotovost to nieje
V prvom rade umyť, lebo tam nieje len chlorofyl, ale aj riadna špina a potom len dezinfekcia, zasypat púdrom nech to schne, potom Ialugen masť na lepšie hojenie. Toto nieje na pohotovosť.
Riadne ale prečistiť, lebo máš špinavé ruky, nechty že až až.
@sisska96 fotku som fotil este v robote, zváram. Takze spina za nechtami je nonstop 🙂
@dominik7423 aj okolo nechtov mas chlorofyl ?
@nyusika fotku som fotil este v robote, zváram. Takze spina za nechtami je nonstop 🙂
Umy poriadne ruky a na ranky daj betadin. Za mňa je to najlepšia vec. A keď už budeš doma, nič nerobiť, tak to nechaj vetrať
@nyusika fotku som fotil este v robote, zváram. Takze spina za nechtami je nonstop 🙂
@dominik7423 to sa mi stavalo veeeelmi často keď som mala veľkého psa. Dosť zle sa to hojí nakoľko je to na takom mieste. Ja som stale kombinovala vysúšanie (dezinfekciou) a na noc keď to už bolo zatiahnuté som zvlhcovala (hrubá vrstva propolisu a rukavice v noci ako idiot)

ja by som nesla, za mna nic vazne, co by trebalo nemocnicu