icon

Mám navštíviť úrazovku s dorezanými prstami od vodítka?

dominik7423
16. jún 2025

Ahojte, chcem sa len opýtat či sa mi stýmto oplatí 3h čakať na úrazovke. Nemám nato čas, a som na vážkach či je to vážnejšie alebo nie. Ďakujem. (to zelené okolo nieje špina ale chlorofyl.

Mám navštíviť úrazovku s dorezanými prstami od vodítka?
cyberk
16. jún 2025

ja by som nesla, za mna nic vazne, co by trebalo nemocnicu

wade
16. jún 2025

vycistit a obviazat.. to zvladnes aj doma

dominik7423
autor
16. jún 2025
@cyberk

ja by som nesla, za mna nic vazne, co by trebalo nemocnicu

@cyberk Dobre dakujem

nyusika
16. jún 2025
@dominik7423

@cyberk Dobre dakujem

@dominik7423 aj okolo nechtov mas chlorofyl ?

margaretka_
16. jún 2025

Au 🙈

sisska96
16. jún 2025

Riadne ale prečistiť, lebo máš špinavé ruky, nechty že až až.

januska12323
16. jún 2025

Vyčistiť, vydezinfikovať a čakať či nebude zápal - podľa mňa nie aj keď je to špinavé.

viestta
16. jún 2025

Na urazovku to nie je, ale na chirurga ano. Mala si s tym ist rovno na chirurgiu na poliklinike

sisska96
16. jún 2025
@viestta

Na urazovku to nie je, ale na chirurga ano. Mala si s tym ist rovno na chirurgiu na poliklinike

@viestta toto na chirurgiu? Načo, netreba šiť

maddie1711
16. jún 2025

To je ,,spalene” od šnúrky na flexi voditku?

viestta
16. jún 2025
@sisska96

@viestta toto na chirurgiu? Načo, netreba šiť

@sisska96 na chirurgiu sa necodi len zasivat, chodi sa tam aj s popaleninami a toto je popalene (trenim)

sisska96
16. jún 2025

úplne stači vydezinfikovať, natrieť pantenolom a zaviazať

biba_18
16. jún 2025

vydezinfikovať a pripraviť sa na to že sa ti to bude pravidelne otvárať ... a potom raz prestane ...
ja som to mala až dobre že nie po kosť ... myslela som že ho pretrhnem ... išiel potom jak pena okolo mňa ...

ukgirls
16. jún 2025

najhorsie budes mat vycistit to ... idelane ak to nebude stipat hodit sa do vane a vymocit spinu prec... potom vydenzifikovat a ak potrebujes daco robit tak zalepit inak nechat vyschnut na volno nech sa spravia chrasty ... ruky sa rychlo hoja-ale na pohotovost to nieje

lalenka33
16. jún 2025

V prvom rade umyť, lebo tam nieje len chlorofyl, ale aj riadna špina a potom len dezinfekcia, zasypat púdrom nech to schne, potom Ialugen masť na lepšie hojenie. Toto nieje na pohotovosť.

dominik7423
autor
17. jún 2025
@maddie1711

To je ,,spalene” od šnúrky na flexi voditku?

dominik7423
autor
17. jún 2025
@sisska96

Riadne ale prečistiť, lebo máš špinavé ruky, nechty že až až.

@sisska96 fotku som fotil este v robote, zváram. Takze spina za nechtami je nonstop 🙂

dominik7423
autor
17. jún 2025
@nyusika

@dominik7423 aj okolo nechtov mas chlorofyl ?

@nyusika fotku som fotil este v robote, zváram. Takze spina za nechtami je nonstop 🙂

tim23
17. jún 2025

Umy poriadne ruky a na ranky daj betadin. Za mňa je to najlepšia vec. A keď už budeš doma, nič nerobiť, tak to nechaj vetrať

maddie1711
17. jún 2025
@dominik7423

@nyusika fotku som fotil este v robote, zváram. Takze spina za nechtami je nonstop 🙂

@dominik7423 to sa mi stavalo veeeelmi často keď som mala veľkého psa. Dosť zle sa to hojí nakoľko je to na takom mieste. Ja som stale kombinovala vysúšanie (dezinfekciou) a na noc keď to už bolo zatiahnuté som zvlhcovala (hrubá vrstva propolisu a rukavice v noci ako idiot)