Možnosti odvolania pri plnení úrazu poisťovne NN
Dobrý deň máte niekto skúsenosti s poisťovňou NN? Tabuľkovo mi prišlo denné odškodné úrazu zaplatené za 21 dní... ale liečba úrazu stále trvá plus ešte do práce po kontrole stále nepôjdem pretože musím absolvovať rehabilitácie aby som vôbec mohla vykonávať svoju prácu počas ktorých budem stále teda PN doktor povedal že neprichádza do úvahy aby som šla do práce bez rehabilitácii a bolesti mám každým dňom väčšie nie menšie .... najbližšiu kontrolu mám v deň keď bude 28 dní od úrazu potom možno už rehabilitácie ktoré teda podľa všetkého budú trvať ešte okolo 3 týždňov.... A plnenie za dobu liečenia úrazu mám teda iba za 21 dní dá sa niekde odvolať?
pri úrazoch ak sa nemýlim nerozhoduje koľko ste na PN ale vypláca sa to podľa tabuliek, pripoistenie na PN nemáte? tam od 30 dní dostanete spätne zaplatené
"Poistné plnenie sa vypláca vo výške súčinu aktuálnej poistnej sumy (dennej dávky) a počtu dní doby nevyhnutnej liečby úrazu od prvého dňa liečby, najviac však po dobu stanovenú pre dané poškodenie zdravia uvedené v oceňovacích tabuľkách. "
@tina1549 áno to mám to viem že mi bude vyplatené
@tina1549 ďakujem
@soomtehotnaa za málo, je škoda že tie dni nie sú adekvátne ale musia tam mať nejaký strop lebo špekulanti sú všade... viete ako niekto je schopný so zlomeným malíčkom byť doma pol roka a potom trpia ľudia čo reálne majú úraz a liečia sa dlhšie
@soomtehotnaa NN je naprd poistovna. Riadia sa presne iba stanovenou diagnózou cize kolko moze iba trvat podla odhadu doba liecenia. A nie kolko budete sa realne liecit. My sme zrusili zmluvu lebo uz pri druhom uraze ked nam vyplatili iba podla ich tabuliek dobu liecenia 7 dni tak nam to neprislo normalne kedze realne doba liecenia urazu bola 3 tyzdne.

záleží, čo máte v zmluvných podmienkach, nie je to tam uvedené?