Narazená šuška
Ahojte baby, včera bol muž zobrať dcéru v škôlke. Keď som prišla domov z práce plakala, že ju štípe šuška, keď sa chce vycikať..dala som ju hneď do vane a hovorila, nech sa vyciká, presviedčanie trvalo asi hodinu, chcela som jej odchytiť moč, aby sme šli na pohotovosť, myslela som, že je nachladnutá..Konečne sa vycikala, moč normálny, bez zápachu a potom sa mi priznala, že ona v škôlke vyskakovala a nejako padla a buchla si šušku o svoju papuču..keď som jej kukla šušku, mala jednu stranu šušky trochu červenú zvnútra ako narazenú..najskôr som sa zľakla, že ju ma krvavú, no nebola to krv, ani keď som ju utrela, nemala žiadnu krv, ani na nohavičkách..čiže sa asi tak veľmi nebuchla, len si ju narazila..keď však ciká, povie, že ju to štipka, asi z toho, keď jej tam ide moč...na noc som jej to riadne natrela Sudocremom..ráno povedala, že už ju to neštípe, keď ciká, len keď sa utrela, povedala, že ju to trošku bolí a keď jej to natieram..no už po tom Sudocreme to nemá také červené..opuchnutú ju nemá..myslíte, že s ňou mám ísť doktorke? alebo mám počkať?myslíte že si mohla nejako vážne ublížiť? alebo to má len povrchové?

@katka1981 😀 😀 😀