icon

Nároky po pracovnom úraze: Na čo mám nárok?

danka611
30. júl 2025

Dobrý chcem sa informovať mal som pracovný úraz načo mám všetko nárok ??

klarissa25
30. júl 2025

Aky uraz? Bol si aj osetreny na pohotovosti, u lekara. Si pn?

anonym_b72593
30. júl 2025

Tak toto je dost malo informacii. Zalezi aky. Ako bol sposobeny. Ci boli vsetky oracovne posrupy dodrzane. Kto je na vine. Ci si pn.....tam je vela toho co sa riesi.

veronikah96
30. júl 2025

Veľmi málo info...v prvom rade bol si ošetrený lekárom, máš správu? Si pn? Bol úraz v práci spisany? Boli pri úraze dodržané všetky pravidlá/postupy na tvojej strane? To,že sa úraz stal v práci ešte neznamená, že bude PN takto hodnotená, ak nebolo niečo z daných veci v poriadku a oficiálne potvrdené papierovo...

martinmmartin
30. júl 2025

Ak to bol uraz ktory by sa nestal ak by sa do bodky dosledne dodrziavali vsetky nariadenia tak platit budes ty....

gabrielachochulka
Autor odpoveď zmazal
danka611
autor
31. júl 2025

Ano bol to uraz v praci som na pn vyvrtnutie clenka a natiahnute slachy ano bol spisany vsetko

danka611
autor
31. júl 2025
@veronikah96

Veľmi málo info...v prvom rade bol si ošetrený lekárom, máš správu? Si pn? Bol úraz v práci spisany? Boli pri úraze dodržané všetky pravidlá/postupy na tvojej strane? To,že sa úraz stal v práci ešte neznamená, že bude PN takto hodnotená, ak nebolo niečo z daných veci v poriadku a oficiálne potvrdené papierovo...

@veronikah96 Ano bol to uraz v praci som na pn vyvrtnutie clenka a natiahnute slachy ano bol spisany vsetko