icon

Ročná dcérka si zlomila kľúčnu kosť

aristokratka
5. sep 2014

Vcera si dcerka zlomila klucnu kost...ruku ma fixovanu k telu. Neviem vsak ake polohy su pre nu najlepsie? A hoavne ako moze spat? Ako dlho sa jej to bude liecit teraz mi japr lezi na tom boku kt.ma zlomeny a dala sa tam sama. Vsade nachadzam len clanky o novorodencoch alebo dospelych ale nic medzi tym.. 😢

jolinka
5. sep 2014

moj mal zlomenu 2rocny, normalne spaval na chrbte, mal ruku fixovanu cez chrbat takym korzetikom, nosil ho 5 tyzdnov

jolinka
5. sep 2014

@aristokratka na tej zlomenej strane na boku by nemala spavat, skuste ju prelozit na chrbat alebo na druhy bok, aby sa jej to zle nezrastlo.

cerez
5. sep 2014

@aristokratka Súcitím s maličkou. Synček to mal pred 4 týždňami. Ide mať tri roky. Najlepšie sa mu spalo na chrbátiku. Mal zafixované ramienka takou osmičkou. Museli sme opatrne dvíhať. Nesmeli sme ho podobrať pod pazuškami.

aristokratka
autor
5. sep 2014

@cerez a ako ste ho dvihali? Mne place pri vsetkom ale podla mna je to z toho ze je v strese ako aj citi ze som v strese ja...lebo sa bojim aby som jej neublizila.

cinkatko
5. sep 2014

juj chudacik ☹ baby , jak si muze tak male dite zlomit klicni kost?? Ja jen z jsem se s tim jeste u nikoho nesetkala (natoz u ditete), takze bych se rada vyvarovala takoveho nestesti. Neberte to jako vtip, jenom mam 16 ti mesicni dcerku, ktera je opravdu zivel a malo co posedi, proto ji hlidam ji jak oko v hlave

jolinka
5. sep 2014

@cinkatko moj skocil z gauca...zrejme sa mu zdala rozpravka co pozeral prilis nudna 😝 😝 😀 tak si to osviezil skokom z gauca.

cinkatko
5. sep 2014

@jolinka 😀 No tal tohle je u nas na dennim poradku... Ach jaj ☹ 😀

nini1010
5. sep 2014

Teraz ma napadlo ze znamych mal klucnu zlomenu ked mal par mesiacov.zistim a dam vediet.

cerez
6. sep 2014

@aristokratka Pri dvíhaní mi prvé dni plakal. Nadvihol zdravú ručičku a podobrala som ho jednou rukou a druhou mojou rukou pod jeho zadoček. Vytvorila som akoby stoličku. Určite nie podobrať za rebra a pod pazuchy. Spôsobuje to dieťatku veľké bolesti.

cerez
6. sep 2014

@aristokratka Nám nevyšiel posledný schodík a spadol.