icon

Vypadol niekomu z vás mobil z ruky na hlavičku trojmesačného bábätka?

31. aug 2021

Uz som to tu vcera pisala, no dnes sa pýtam ešte raz pre pokoj dusi... Spadol vam bábätku mobil na hlavu...? Alebo ci starší súrodenec niečo nehodil do bábätká do hlavičky...neudrel niečím? Nasa mala ma 12 týždne a vcera omylom svokre vypadol mobil na nu,ked si ju chcela odfotiť... Mala lezala na gauci a svokra nad ňou a mobil jej vypadol rovno na malu... Ale včera nevedela presne kde lebo v tom soku vôbec nevedela ani co vlastne urobila... a mobil bol vedla rúčky ked som prisla k nej... no červené včera nic nemala na hlavicke... len na pleci mala niečo červené, dnes uz to nemá červené, lekárke som volala ta ma dovolenku príde az vo štvrtok ja sa len bojim aby jej to nepoškodilo nieco vo vývoji.. .. Predsa ma len 12 týždne a je rodziel, ked spadne na hlavu a padne niečo na hlavu a v staršom veku, nie takému bábätku, ked ma ešte velmi krehké kostičky a predsa je tam mozog... Velmi sa bojim, ano som zdravotník a robím pri starších pacientoch deti ma odd doliecovak bohužiaľ nemáme ... je to moje dieta prvé a bojím sa, ze nie mojou vinou jej niečo bude neskôr... Teraz rano pozerám a ma na hlavičke akokeby modrinu a včera nemala ani červené sme nevideli... Pozerali sme, všetci... Do polnoci som ju nechala hore a sledovala... Aj sa usmievala, aj spala v noci normálne a teraz sa smeje a zlosti na hračky ale ked jej dam tam ruku tak ju to asi boli... Foto v komente.

Strana
z2
bluka2
31. aug 2021

Mne spadol počítač na hlavu pár dnoveho dieťaťa, taký ľahký (MacBook air) a z malej výšky, keď som pracovala pri kojeni. Nič mu nebolo.

marvin1234
31. aug 2021

Netráp sa, určite bude v poriadku, posleduj ju, mne takto padol na malého eidam 😆🤦 taká malá kocka z lidlqla. Tiež som bola hotová, doktorka keď som volala sa šúľala smiechom.

autor
31. aug 2021

@marvin1234 dakujem vam za povzbudenie...

autor
31. aug 2021

@bluka2 no ľahký počítač, tie maju cca tolko kolko väčší smartfón hejze?

bluka2
1. sep 2021

Muslim, ze to bolo tazsie nez smartphone. Mozno ako prve mobily. Ale eidam vyhral 😂 babo je ok, že?

raja95
Odpoveď bola odstránená
bluka2
17. júl 2023

@raja95 nie, zavolala som pôrodnej asistentke a hovorila , že to bude ok a aj bolo

Strana
z2