10mesačná dcéra strašne plače keď sa vzdialim

liviakarmanova
15. jan 2019

Idem si k vám po radu som už zúfalá nemôžem sa od dcéry vzdialiť, má 10mesiacov . Strašne začne plakať kricat slzy jej tečú potokom keď sa vzdialim stále je na mne nalepená už som stoho vyčerpaná ako to zmeniť ?

veronikaszabova
15. jan 2019

@liviakarmanova precitaj si nieco o separacnej uzkosti. Je to obdobie u kazdeho dietata

liviakarmanova
autor
15. jan 2019

@veronikaszabova
Idem pozrieť ďakujem

zuzipolo
15. jan 2019

@liviakarmanova ahoj,moja má za dva dni osem mesiacov a keď odídem z miestnosti tak začne revať,ak tam nie jej jej ocino..v podstate od narodenia je na mne nalepená,viem ako sa cítiš,ani babka ju nemôže postrážiť,s ocinom vydrží tiež len obmedzený čas, potom ma hľadá...mne bolo povedané,že to prejde treba vydržať 😏

liviakarmanova
autor
15. jan 2019

@zuzipolo
Ahoj presne týmto si prechádzam aj ja . Niekedy je to fakt hrôza keď ani na wc nemôžem odbehnúť. A ostatné domáce práce nula bodov musím počkať kým príde manžel s práce a vezme ju von spinkať do kočíka aspoň vtedy niečo porobím .

juliet86
15. jan 2019

@liviakarmanova separacna uzkost. tipujem ze uz aktivne stvornozkuje. pochopila ako funguje vzdalovanie sa....

liviakarmanova
autor
15. jan 2019

@juliet86
Ano čítala som si o niečo o tom všetko tomu nasvedčuje

hettinka
15. jan 2019

@liviakarmanova dieťa je malé len raz. Domáce prace môžeš robiť cely život. Navar si deň vopred, slebo si ráno privstan a cez deň sa venuj dcere, kým nenaberie istotu, že ju neopustiš.

A keď si mama, ani na záchode nie si sama 😅

zuzipolo
15. jan 2019

@liviakarmanova detto...úplne rovnako je to u nás,max. povysávam a aj to ma celý čas volá..v podstate mám problém aj jej uvariť obed,varom ho ráno,kým ešte spí,s ňou 0 bodov..asi fakt iba vydržať,aj keď je to na hlavu.

liviakarmanova
autor
15. jan 2019

@hettinka
Krásne napísane : A keď si mama, ani na záchode nie si sama 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

liviakarmanova
autor
15. jan 2019

@zuzipolo
Veru je to ťažké ale aspoň ma ukludnuje že niesom v tomto sama a viem že si tým prechádza viac detičiek a mamičiek musíme byť silné 😉

zuzipolo
15. jan 2019

@liviakarmanova áno,však ono to prejde a raz na to budeme s láskou spomínať 🙂 aj keď to nie je teraz sranda,ale zatiaľ mám len ju a domácnosť počká ;)

pininka
15. jan 2019

@liviakarmanova každá sme si tým prešla,mne pomohlo pri druhom dávať skoro hrať sa do obrázky a zvykol si že niesom pri ňom nonstop. Pekne sa vedel pohrať sám a ja som mohla čokoľvek urobiť. Mladšia dcerka keď sú bratia doma ani o mňa nezákopne, ale keď sme samé,veľa toho neurobím.

malinajahoda
15. jan 2019

@liviakarmanova separacna úzkosť. U nás rovnako. Všade musí byť so mnou, aj na WC.

lula313
15. jan 2019

@liviakarmanova u nás tiež. Trosku pomaha hra na kuk-schovam sa, ukážem sa, poviem kuk a tak 10x a predlzujem čas, potom sa idem vycikat, zatiaľ čo ona caka na “kuk”😂ale je to čistá psychiatria, hlavne, keď sa mame niekam von vychystat a potrebujem sa aj osprchovat, umyt zuby🙈

siska53
20. jan 2019

@liviakarmanova separacna uzkost, ktora sa zacina prejavivat okolo 8.-9.mesiaca a nejaku dobu trva.

evittam
20. jan 2019

@veronikaszabova Našťastie nie u kazdeho. Cize treba pisat za seba.😉