13mesačný chlaček ešte nechodí
Je v pohode, ak ma chlapcek viac ako 13 mesiacov a este nechodi? Popri nabytku ano, ked sa zabudne, zrobi krok dva, ale ked ho napr. Chytime za rucky a chceme aby kracal, tak pokrci kolienka a chce ist na styri. Aj pod pazuchy ked ho chytim. Aj by uz siel, ale ako keby sa bal
Môj začal chodiť riadne sám ked. Ma 1 rok a 8 mesiacov....takže si myslím,že nieje očom je to v norme je este malý má dosť času 😘
@arcticcode drzte sa prajem vela nic take
@arcticcode prajem vela sil som chcela napisat....
Nestresuj moja, moj zacal chodit v 14mes.a v pohode. Taky strasko to bol... Bal sa
Aj naša malá začala keď mala cez trinásť mesiacov. Dlho stvorkovala okolo nábytku prešla všade ale sama nechcela ako som ju pustila tak hneď na zem a po štyroch tiež som stresovala lebo prvý už dávno chodil v jej veku. Boli sme na dovolenke a zrazu sa len pustila a odvtedy beha stále.
Je to v poriadku, ked bude pripraveny, tak sa pusti sam, len este nenadisiel ten spravny cas, ked chodi pri nabytku, tak by to uz nemalo dlho trvat 😉

@arcticcode Prečo by mal už chodiť? Naša začala chodiť ako 14 mesačná. Nikdy sme ju za ruky nebrali, aby ich neskôr nehľadala a aby sme nechali jej telo, kĺby, svaly, kosti nech rozhodnú KEDY sú pripravené samostatne držať telo a ísť s ním do chôdze.