19 mesačná dcéra má strach
Ahojte. Moja rok aj 7 mesiacov stará dcéra sa bojí VŠETKÝCH spotrebičov. Práčka, vysavač, mixér,.... nič nemôžem používať. Som na ňu sama a neskutočne mi to sťažuje život. Reve a reve a reve aj hodinu keď len vysavač uvidí.
Čo robiť? Nepíšte mi tu diagnózy, je zdravá!
Ďakujem
Aké diagnózy ?😄
Veď je to bežne … prejde ju to
Mozno by bol riesenim roboticky vysavac, ktory si vies nastavit na vysavanie v case, ked nie ste doma. A co zostanu v rohoch nejake zbytky prachu vies pretriet aj mopom. Aj pracka sa da zapnut predtym, nez odidete z domu napriklad.
Vyrastie z toho. Každý to tak ma v nejakej forme. O rok už bude v pohode
u malých detí je to normálne....je to obdobie...u niektorých detí to príde skôr, u iných medzi 1-2rokmi.....určite to nie je diagnóza.... a rada neexistuje, len vydržať.....
Nemam skusenosti. Obe deti zvoznuju tieto zvuky. :D Obcas sa zlakli,ked som nevysvwtlila.. ze idem mixovat. ale to hned preslo.
@fazulka21 Inak k tej práčke - u nás je sranda, že zvrchu plnenej sa nebojí, ale keď prídeme k našim, tak vždy ako prvé ide so strachom na kontrolu do kúpeľne, či mama neperie, lebo z ich spredu plnenej má fóbiu 😀 To vždy,keď je zlý, tak sa smejeme, že pôjde do práčky...a hneď je kľud 🤣