5 mesačné bábo zle spí, prehadzuje sa a budí sa

babulka82
16. sep 2013

mam babatko ktore v noci velmi zle spinka,budi sa často ,potom sa dožauje prsnika,zobudi sa nevie nevie zaspat ,dava sa na bruško potom sa nevie prehodit naspät.Spi max.hodinku v klude a potom mrnči,hra sa a pozera,Už som zufala ,zobudim sa na každe jeho zamrnkanie ale ked si nevšimam po chvili začne plač.Neviem či je aj vhodne ho takto často krmit aj v noci,je dost velky.Ručky zviazat nechce,sice ho to ukludni ale aj tak sa po hodine zobudi.Cez je to to iste.

linda20111
16. sep 2013

@babulka82 ahoj, aj moj to robil odkedy sa vedel otocit na brusko - podla mna to robil preto ze sa nevedel rozhodnut v akej polohe ma spat 🙂 ja som mu mliecko davala 2x pocas noci, ale za kazdym prebudenim som mu dala caj - trochu si cucol, ukludnil sa, dala som mu cumlik a spinkal dalej. ked nechcel caj, tak som dala len cumlik. potom to preslo same ani neviem ako.. teraz sa zobudi 2x v noci, raz pije caj a raz mlieko. Dnes sa stalo ze sa zobudil len rano pred 6tou vypil mlieko a uz spat nechcel 🙂 takze prespal celu noc 🙂 myslim si ze babatka menia svoje spravanie, papanie, spinkanie a kakanie po par tyzdnoch, preto treba len vydrzat aj ked viem ze to je pre teba tazke.

lucia006
16. sep 2013

Moj nespi dobre od narodenia,kazdy ma ukludnoval ,ze sa to upravi stale bde lepsie ked bude starsi a starsi ,a ma skoro 11mes,a je to so spankom stale horsie a horsie 😒 nespim uz ani hodinu vkuse 😒