5 mesačný synček spáva so mnou v posteli
Maminky
mam maleho synceka a uz mesiac spinka so mnou v posteli. som slobodna mamicka takze vlastne spinka na polovicka ktora by mala patrit tatinovi. ma dost miesta on a aj ja. zaspava mi na prsniku. ked ho dam do postielky tak sa preberie a place kym ho nedam do postele.
cez noc sa budi 5 krat a kojim ho po sediacky a stale uspim na posteli.
vsetci na vokol mi vravia ze je to chyba lebo neskor nebude chciet sam spavat. co mam robit?
dakujem za rada, vase skusenosti alebo len nazory
ahoj, aj nasa dcera s nami spavala od narodenia, tiez som ju kojila, budila sa tak 3x za noc. vyhovovalo to mne aj jej 🙂 teraz ma rok a 8 mesiacov, v decembri sme jej kupili vlastnu postel, obliecky so zvieratkami a sama sa zacala pytat do svojej postele, aj cez den spi uz len vo svojej posteli.... a to som si myslela ze bude problem, v tom case som zistila ze som tehu a mala sa sama odstavila aj od kojenia... takze ona sa sama prisposobila situacii a nemuseli sme nic riesit, skor ja som bola v soku z toho ako to pekne zvladla, ja som este nebola pripravena ju odstavit.... takze by som to zhrnula ze deticky same pridu nato kedy je cas sa osamostatnit 😀 inak aj ja som bola kritizovana zato ze nechavam malu spavat s nami, ze ju nosim v babysatke, ze ju tak dlho kojim, ze preco prikrmy az od 6. mesiaca a neviem co vsetko.... proste som to tak citila a nazory inych mi boli ukradnute.....
DAKUJEM ZA NADHERNE SPRAVY. STE SKVELE ZE STE SI NASLI CAS. 🙂 😉 😵

@vierka75 moja dcérka ma 4 mesiace a spinka pri mne na manželskej posteli od narodenia, lebo ju kojim a keď sa mi zobudí v noci na kojenie čo je aj každú hodinu , nemusím ju prehadzovať hneď na posteli ju nakojim a spime ďalej. Len u nás trpí ocino, lebu musí spávať v obývačke na sedačke. No čo už. uži si to, ja si to užívam.