icon

7 mesačný syn je už štyri dni bez stolice

melkav
12. sep 2017

Ahojte, mam sedem mesacneho synceka a on uz 5 den nekakal. Vzdy iba taky frc bol na plienke. Neviem ci je to v poriadku. Neplace ani nema tvrde brusko A poprdkava si. Este sa nam to nestalo a mam strach preco nekaka. Vzdy kakal kazdy den maximalne kazdy druhy a teraz toto. Je to v poriadku? Da sa mu nejako pomoct?

Strana
z2
jankaga
12. sep 2017

Vymazavam co som povedala vyssie, ty kojis, takze probiotika by si vobec nemusela davat, ale skus. Nictym nepokazis

melkav
autor
12. sep 2017

R
@jankaga a to sa predpisuju? Ci mozem kupit volne?

jankaga
12. sep 2017

@melkav to volne kupis v lekarni.

jankaga
12. sep 2017

@melkav
Inak skus si este aj kupit od hipp maju take dzusiky, hruska, slivka. Tie velmi pomahaju na zmakcenie stolice.

vilavila
12. sep 2017

Môj synček nekakal 16 dní, boli sme u doktorky, bol uplne vporiadku, usmievavy, nic mu nebolo, len my sme sa bali. Na sestnasty den sa vykakal pomocou rektarnej rurky, ale ani to nemuselo byt. Vtom case bol iba kojeny. Nekakal preto, lebo bol cisto kojeny a mliecko bolo bezzvyskove🙂

melkav
autor
12. sep 2017

@vilavila ano to viem ale my uz papame dva krat denne kasicky tak preto sa bojim ze by mal kakat

jankaga
12. sep 2017

@melkav ake kasicky davas? Ryza zapeka napr

melkav
autor
12. sep 2017

No nie kasicky ale tie vyzivky zeleninove, ovocne a aj masko uz jedol do teraz v pohode bolo az do teraz

jankaga
12. sep 2017

@melkav skus si zmapovat co si mu tale davala posledne dni, ze ma tvrdsiu stolicu.

melkav
autor
12. sep 2017

No on nema vobec stolicu ...no z bananu uz vykakal take dva bobky co to aj vyzetalo ako banan...a poom uz len zmes zeleninky mrkva, zemiacky ,jablcko

melkav
autor
12. sep 2017

Masko morvacie s tekvicou

jankaga
12. sep 2017

@melkav no preto nemavobec bo je tvrdsia. Preto len bobky. Mrkva zapeka tiez. Najprv tie stavy skus slivka, hruska, potom uvidis

melkav
autor
16. sep 2017

Ahojte, nakoniec sme boli u doktora a dal mu hadicku dobre ze mu ju celu dnu nevtrepal...a uz kaka ..asi to bolo s toho bananu...len teraz mame cerveny zadocek a doktor nam predpisal imazó co vobec nezabera a ma to este horsie a imacord co tiez nic moc...viete mi poradit bieco aby to zmyzlo a zmiernilo?

jankaga
16. sep 2017

@melkav hlavnemu umyvaj ritku vodou, dobre osus, nepouzivaj vlgcene utierky. Nam pomohol sudocrem. Tenucku vrstvu daj.

melkav
autor
16. sep 2017

@jankaga ano umyvam mu ritku vodou lebo pri obruskoch plakal asi mu to nerobilo dobre...ano to som pocula a preco tenku vrstvu? Ja som zas pocula ze na hrubsie ked ma take cervene

dilino
16. sep 2017

@melkav kúp easylax je to prirode ibiškovo-glycerinove taký gel olejovy v ampulkach nepoškodi mu a nieje navykove sú to take ampulky použiva sa ako čipok ale nieje to chemicke ale prirodne je to v takých priesvitných ampulkach ktore maju na vrchu taký kryt to vyberieť a vštrekneš mu dnu do zadočku potom počkaš asi tak 15 minut a vykaka sa sám je to samozrejme bez predpisu lenže 6 ampuliek stoji 8 eur ale máš bez starosti a samozrejme nepoškodi mu môžu to brať aj babätka od narodenia je to ako taky olejček kúp vyskušaj uvidiš každopadne nepoškodi mu.

dilino
16. sep 2017

@melkav samozrejme nám to odporúčila detska lekárka ja by som o tom nevedela volá sa to EASYLAX

jankaga
16. sep 2017

@melkav nie tenku, aby kozamohla dychat?! Aj ten imazol sa dava uplne tenucka vrstva. Anedavaj mu kremy kazdy den, lenkedvidis, zemacervenu. Skus ten sudocream. Nekombinujvsetko naraz hlavne. Imazol nepomohol daj prec.

Strana
z2