7 mesačný syn je už štyri dni bez stolice
Ahojte, mam sedem mesacneho synceka a on uz 5 den nekakal. Vzdy iba taky frc bol na plienke. Neviem ci je to v poriadku. Neplace ani nema tvrde brusko A poprdkava si. Este sa nam to nestalo a mam strach preco nekaka. Vzdy kakal kazdy den maximalne kazdy druhy a teraz toto. Je to v poriadku? Da sa mu nejako pomoct?
Môj synček nekakal 16 dní, boli sme u doktorky, bol uplne vporiadku, usmievavy, nic mu nebolo, len my sme sa bali. Na sestnasty den sa vykakal pomocou rektarnej rurky, ale ani to nemuselo byt. Vtom case bol iba kojeny. Nekakal preto, lebo bol cisto kojeny a mliecko bolo bezzvyskove🙂
No nie kasicky ale tie vyzivky zeleninove, ovocne a aj masko uz jedol do teraz v pohode bolo az do teraz
No on nema vobec stolicu ...no z bananu uz vykakal take dva bobky co to aj vyzetalo ako banan...a poom uz len zmes zeleninky mrkva, zemiacky ,jablcko
Masko morvacie s tekvicou
Ahojte, nakoniec sme boli u doktora a dal mu hadicku dobre ze mu ju celu dnu nevtrepal...a uz kaka ..asi to bolo s toho bananu...len teraz mame cerveny zadocek a doktor nam predpisal imazó co vobec nezabera a ma to este horsie a imacord co tiez nic moc...viete mi poradit bieco aby to zmyzlo a zmiernilo?
@melkav kúp easylax je to prirode ibiškovo-glycerinove taký gel olejovy v ampulkach nepoškodi mu a nieje navykove sú to take ampulky použiva sa ako čipok ale nieje to chemicke ale prirodne je to v takých priesvitných ampulkach ktore maju na vrchu taký kryt to vyberieť a vštrekneš mu dnu do zadočku potom počkaš asi tak 15 minut a vykaka sa sám je to samozrejme bez predpisu lenže 6 ampuliek stoji 8 eur ale máš bez starosti a samozrejme nepoškodi mu môžu to brať aj babätka od narodenia je to ako taky olejček kúp vyskušaj uvidiš každopadne nepoškodi mu.

Vymazavam co som povedala vyssie, ty kojis, takze probiotika by si vobec nemusela davat, ale skus. Nictym nepokazis