7 týždňová dcéra zaspáva po polnoci. Čo mám robiť?

angelsgirl20
8. jan 2014

Cez den je zlata,aj pekne spi.akonahle je osem hodin vecer sa zmeni.stale place je nekludna,skusam ju uspat kadejako,nic nezabera,ci kojenim,nosenim,spievanim,kocikovanim a nic.zaspi mi az po polnoci a niekedy o druhej rano.nevladzem.Keby to bolo sem tam,Ale je to kazdy vecer.som uz znicena,mam este synceka dvojrocneho a tomu sa cez den tiez musim venovat.co mam skusit?poradte
Y

luba28
8. jan 2014

väcsinou koliky sa prihlasia vecer,...skus masirovat brusko,kup si kremik pupik a snim,daj nejake probio-napr.bio gaya a horuci zabal na brusko,......skus a uvidis,ci sa jej neulavi a nezaspi potom,... 🙂

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaja018
8. jan 2014

Mám pocit ze máš doma moje dieťa. Máme 6 týždňov a toto isté robí. Skúšala som uz všetko možné aj nemožné. Na noc jej dávam espumisan, a ma aj probiotika. A musim si zaklopať ze posledné 3 večeri boli dobré. A este malú zvyknem silno zabaliť do perinky a tak zaspi.

bonnie1
8. jan 2014

ja som to mala take iste s malou..nic nezaberalo..teda zabrala fitlopta..fakt dokedy sme ju nemali sla spat po polnoci ale na fitlopte sme ju uspali rychlo. nasa mala tiez koliky- nezaberali kvapky( vyskusali sme fakt vsetky) aj masirovali sme aj som skoro nic nejedla..pomohol az cas..

midori123
8. jan 2014

To ako keby si o nás písala! Presne máme 7 týždňov a zaspavame cca. od 01.00 - 03.15 hod.! Rekord sme zlomili pred 2 dňami. Zaspala 04.21.hod.presne! Som myslela, že už umriem! Aj to po skoro dvojhodinovom kočíkovaní po byte! A potom spi aj do 12-tej na obed! Medzitým sa síce zobudí, ale dostane jesť a v momente, este na prsniku zaspí!
Tiež som z toho už na nervy! A ráno sa proste ona zobudiť nedá! Keď sme išli na poradňu, celý čas spala. Tam sa síce na chvíľu u dr.prebrala, pokukala čo s ňou robia, a už pri obliekaní znova spala! Doma sme ju vytiahli z kočíka, a ona spala a spala a spala! A potom večer, keď má ísť normálne spať, tak oči otvorí a spustí krik až skoro do rána!
A takto dokoliečka dokola! Desím sa každého jedného večera!
Vraj len vydržať! No neviem ako.....?!