8 mesačný nevydrží v športovom kočíku
Ahojte dievčatá ... mám 8 mesačného synčeka, ktorý je veľmi aktívne bábätko ... rada s ním chodím von, no v športovom kočíku nevydrží sedieť dlhšie ako 20 minút ... potom musíme prísť domov, lebo len mrnčí (chce ísť na ruky) alebo spustí plač ... nepomáha prihováranie ani nič podobné (maximálne tak sušienka, ktorú za 5 minút nemá 🙂 ) Nezvyknem ho z kočíka vyberať. Doma ho nosím v šatke, no je už dosť ťažký, takže nosiť ho von takú hodinu a pol, uf (ja mám 160 cm a ani 50 kíl 😉 ) Mali ste podobný problém? A hlavne - zlepší sa to niekedy? Mám totiž aj staršieho syna, ktorý chodí von s nami na bicykli alebo na kolobežke ... no len čo sa vyberieme, už musíme späť ☹ P.S.: Malý vonku nezaspí a keď náhodou zaspí, tak je to len tých 20 minút ... doma je to hodina a pol 😝 Ďakujem krásne za všetky odpovede :-*
@jatva a vedela by si mi poradiť nejaký dobrý a aj celkom "vzhľadný" nosič pre mini maminku? Pozdáva sa mi Liliputi a aj recenzie má celkom dobré, ale je ich také kvantum, že fakt nevieme vybrať jeden 😉 Radi chodíme aj na výlety, no s malinkým sme ešte nikde neboli a veeeľmi by sme ho už chceli niekam zobrať 😀
Mam prave doma na vyskusanie tulu a je velmi prijemna a viem aj krasne dopnut bederak. Inak som viac satkovacia. Ak este nie si, pridaj sa do skupinky nosime nase deti a baby ti urcite nieco dobre poradia 🙂
@katinkah Elastická šatka preč /je super do cca 6 kg, potom už často nie/- pozri pevnú. Je lepšia pre boľavý chrbát ako nosič. Mám problémy s chrbtom od 18r a v pevnej šatke som nosila do cca 20 mesiacov. V nosiči nosím teraz drobulku, no len na krátko - na dlhšie viažem šatku.
P.S. Sú detičky, čo kočík neznášajú. Našťastie ťa to za 2 roky už trápiť nebude 😉 /mala som 1 také dieťa/
@katinkah môj syn bol nekocikovy typ! Chodili sme von s kocikom a v ňom manduca. Neskôr na ihro pohojdat ,posmykat, na zem stvornozkovat. A smart trike na presuny to istil. Je to super vec pre nekocikove deti. Nosič si kúp a nos. Hlavné pri separacnej. Malý bol taký istý ako tvoj. Teraz ma 4 r. bábky ďaleko a v pohode ide na prázdniny bez nás k babke. Som rada že som mu dopriala seba keď to potreboval najviac. Myslím že to mu dodalo sebavedomie ktoré teraz ma. Takže smart trike alebo ergo nosič,ja odporúčam manducu. A ponosi aj táto na vyletoch.
presne skus nejake ine vozitko ako kociarik a uvidis. vyskusaj si najskor odniekoho pozicat ci sa mu to bude pacit a potom uvidis

@katinkah to zas nie je tak vela. Moj ma uz cez 9 kg. A co mas za satku?