8 mesačný syn sa budí v noci každú hodinu
Moj skoro 8 mesačny syn sa v noci budi každu hodinu.Som z toho velmi unavena.
@dejka77 ved prave, u nas to asi separacna uzkost nebude ☹ alebo aj ta plus nieco....skusali sme davat levandulu aj do kupela aj do aromalampy, ale nejak to nezabera....ja mam pocit, ze je to psychicke, pokial ju nebolia zuby tak na prse sa ukludni a spi dalej...len neviem dokedy to este vydrzim...
S refluxom sme boli na gastre, ze by to malo do roka prejst, kojim ju posediacky ale aj tak zvracia, aj ked cez den nevyzera, ze by jej to nejak vadilo...a cez den som davala gastrotuss...to celkom pomahalo...a poradili nam zvysit matrac ale kedze spi tiez medzi nami a v noci jej striedam strany, tak je to zbytocne... ☹
@chovancova27 chcem sa spytat, ci maly chcel papat umele mlieko, lebo nasa nechce ani potiahnut z flase, aj ked je tam moje mlieko, takze prikrmovanie si neviem predstavit, tiez by som to skusila, ci to nepomoze...
@kaciatkods On UM nikdy nemal, nejako to neuznávam, kupujem mu rastlinné mlieka v DM-ke, ryžové, ovsenné, špaldové, sú prirodzene sladké a veľmi mu chutia... najskôr to bolo tiež všelijaké s fľašou, ale naučil sa... po troškách treba skúšať...
@kaciatkods Tak to ti verim, ze uz nevladzes, je to velmi vycerpavajuce. Skus mozno kontaktovat nejaku laktacnu poradkynu, snad sa to da nejako zmenit.
@zuzana110 necitala som vsetky prispevky, tak len za mna... som v podobnej situacii. Jedine co trosku pomohlo je, ze spi so mnou v posteli. Stale kojim, takze akonahle sa zobudi, dam jej cucnut - ani si k tomu nesadam, proste po leziacky v polospanku 🙂 9 krat z 10 ani neje, len cumlikuje. Potrebuje sa uistit, ze som pri nej. No co...treba len vydrzat a takto sa aspon ako-tak vyspim. A mala nema stres. Drzim palce.

@zuzana110 Vitaj v klube... neviem či dojčíš, ak dojčíš, tak neodstavuj, nepomôže to... skús mu na noc dať viac sýte jedlo, aby nešiel spať hladný. Ak ani to, tak jedine vydržať... môj malý má skoro 2 roky a celú noc prespal asi 3x... dnes bol vnoci hore asi 5x... takže asi tak. Niektoré dietko spí super od narodenia, niektoré hold nespí, budí sa, potrebuje cítiť maminu, jej blízkosť, možno sa bojí... daj si ho k sebe do postele, nám celkom to pomohlo... ale presne ako píšeš v tomto "veku" 8-10 mesiacov to bolo úplne najhoršie, ešte som ani nestihla zaspať a už bol znova hore... ja som ho kojila 18 mesiacov, ale od 10 mesiaca som mu začala vnoci prikrmovať rastlinnými mliekami a budil sa potom menej, tak 2-3x...