icon

Ako často umývate drobcov?

lara45
7. okt 2021

Ahijte zeny ako často umývate svoje drobce? Naša má skoro 4 mesiace a od narodenia ju kúpem každý deň.Viem že to nie je dobre ale ak ju jeden den neokúpem tak sa celu noc len vrti ako keby ju setko svrbelo.Chcem sa opýtať či to máte podobné.

Strana
z2
olivia1425
7. okt 2021

@lara45 kazda mama ma svoje zvyky
My sme kupali kazdy den do roka,teraz v zime obden
Samozrejme zalezi od toho ci leto, spoti sa, pokaka atd...
Ja od narodenia pouzivam aj kozmetiku, niekto umyva len vodou
Nasa pedi odporuca kazdy den, niekto povie ze to vysusuje pokozku
Robte tak ako vam vyhovuje 🙂

elizabet173
7. okt 2021

@lara45 inak moje dieťa som od troch mesiacov na záver kúpania obliala chladnejšou vodou, ako bola vo vaničke, najskôr nôžky, postupne vyššie, keď bol starší, mal z toho veľkú zábavu a následne ho rýchlo zabalila do osušky. To by ten tvoj lekár asi padol do mdlôb. Chorý nebýval vôbec, ani v jasliach, ani v škôlke.

sono2
7. okt 2021

@lara45 sprvu áno druhú už nie tak často.
Ja som ale dcéry od počiatku umyvala v umývadle po veľkej. Vždy. Takže boli v podstate čisté. Je to na tebe. Ja som nemala pocit že dcéra zaspáva ináč, keď som nekúpala

vanda323
7. okt 2021

@lara45 Aha prepáč nečítala som všetko...ale tak ja umývam každý deň moje detičky 👍

elizabet173
7. okt 2021

@sono2 asi aj každému dieťaťu to vyhovuje ináč, u nás rozdiel bol, či sa kúpal alebo nie, treba sa asi riadiť konkrétnym dieťaťom

lubienka39
Autor odpoveď zmazal
ajko2011
8. okt 2021

Od narodenia každý deň.

gvenduska
8. okt 2021

V nemocnici nás kúpali každý druhy deň
Keď som prisla domov chcela som tiež tak zo začiatku som tak kúpala potom bolo leto a horúčavy kúpali sme sa aj 2krat za deň a teraz sa kúpené každý deň keďže voda je nás kamarát

Strana
z2