Ako dieťaťu povedať, že bude vrčať mixér alebo odšťavovač?
ahojte,teraz bude trošku psychologická otázka.ako dieťaťu naznačiť alebo ho pripraviť na to že bude vrčať mixér,alebo odšťavovač?že potrebujeme mixovať alebo odšťavovať?
@katka1981 Tak to si ani predstavit nechcem 😄😄😄
@charlie1980, to ti ani neradim 🙂
@moncika789 Dievca zlate,ja skutocne netusim,na co hlasis co,kedy a v akych davkach ides mixovat a odstavovat :/. Ale zaujima ma,ake stare mas dcerky a co im je (aku Dg maju). A nezartujem,naozaj ma to zaujima.
Drn drrn...
Ja som dnes mixovala zemiaky na halusky. Mam mixer ETA 3024. 😁😁😁
@lillika na ka,dej stranke ma vek iny,nekde ani neuvedla ze deti ma,ze vraj tu uz od r.2013,a stele pise to iste,udajne ma rocne d erky so zaludocnou sondou,kukni jej profil a uvidis kde vsade pisala,aj na Najmame jedna tema lepsia ako druha,a kukam,ze ked tam zeny na nu prestali reagovat pise somariny tu
No keďže sa tu rozprúdila takáto debata - ja som nikdy svojim deťom neoznamovala, že idem niečo mixovať a podobne... 😕 😕 😕
nasa sa nebala skor to mala rada hlavne vysavac. Ale vzdy som jej povedala ze idem zapinat nejaky spotrebic ze to bude hucat.
@vydrnik nielen na najmame http://varecha.pravda.sk/profil/monicka787/disk...
zas su prazdniny 🙂))))))??????????????
@werka_t 😀 😀 😀 😀

@moncika789, ze si robis srandu z tak vaznych veci ako je zdravie deti, to je chore fakt. Radsej si rob srandu, ale neskodnu, ale o zdravi sa nezartuje.