Ako funguje monitor dychu Angel Care AC301?

kykymora
9. sep 2010

Ahojte, funguje monitor dychu Angel Care AC301 aj keď je pod matracom a dieťatko je zabalené v klasickej perinke?

grenadinka
9. sep 2010

ahoj, mam s tymto monitorom skusenost len z porodnice, a fungoval aj ked bol pod matracom tym vyssim, aj malinka bola zababusena v perinke 🙂 a problem nebol. a vyrobca by to mal udavat nie?

janefonda
9. sep 2010

Ja som s ním veľmi spokojná. Funguje super a spí sa nám oveľa lepšie, keď vieme, že nám dohliada na maličkú. A máme ho pod matracom, ktorý má tuším 10 cm hrúbku. Prvý mesiac bola malá ešte aj v zavinovačke a bolo to v pohode. Treba tam nastaviť najvyššiu citlivosť 😉

maggie2
9. sep 2010

výrobca podľa informácii z netu uvádza že monitor je vhodný pod klasické DETSKÉ MATRACE. Pokiaľ ide o perinku neviem akú máš na mysli. Na Slovensku údajne ešte stále veľa mamičiek balí deti do tej zavinovacej perinky, čo inde už ani hádam nepoznajú. My sme používali len taký tenký váčik čo sa hore zapínal na dve patentky (niečo ako dupačky bez rukáva, ale spodná časť mala tvar ako uzatvorený vak) Dieťa v izbe (i novorodeňa) kde spí by nemalo mať viac ako 20 stupňov a nemalo by byť zababušené a takisto by malo spať bez vankúša. Úplne jednoducho. Tento typ monitora údajne by mal znižovať počet falošných alarmov a takisto je tam i novinka že nevyžaruje elektrosmog.

zuzkat1
9. sep 2010

moja spi na matraci 13centimetrovom a bola v perinke ako malinka a teraz je vo vaku a funguje ten monitor ... inak funguje aj ked nikto nie je v postielke a len sa drzis okraja... skus...je velmi citlivy... (preto sa ani neodporuca mat postielku tesne pri tvojej posteli,lebo zachytava tvoj dych)