Ako najlepšie dezinfikovať detské hračky?
Ahojte, kúpila som malej z druhej ruky túto hračku. Je to vlastne dečka na hru a rozvoj, no spodok sa nesmie prať v práčke, iba ručne a my máme sprchovací kút 😁...( mala by to byť foto č.1 a posledná veci čo dám oprať)do detskej vaničky to nevojde...ako by ste to vyčistili, dezinfikovali? Časti čo sa dajú odopnúť idem oprať v detskom prášku v práčke na 30, ale zvyšok? Ďakujem za pomoc, krásny deň plný radosti želám.☀️

Odnes do cistiarne
@kandelabra
@viestta čo myslíte, môže ísť do práčky?
@viestta nemám tu možnosť, žijem v zahraničí a najbližšia je pár km ďaleko a o tej cene ani nehovorím....možno toľko čo má vyšla táto hračka....
do pracky moze ist
@viestta ďakujem, idem dať to ručné pranie na 30, či radšej 40? Či menej? Je tam to akože zrkadlo, chcem aby prežilo...
Mas tam 30, tak na 30
@viestta ináč ledva to vošlo, teraz rozmýšľam či to nechať tak akoby zhulane dovnútra a bude sa prať akoby ten spodok a chráni to zrkadlo, či naopak kde bude ležať a všetko chytať... 🤔
To uz ti neporadim. Tozrkadlo je plast, nie sklo, takze to by malo prezit
@viestta to mi je jasné ☺️ mám nato 43 minútovú program, daň vedieť potom ako to dopadlo, ďakujem krásne 😊
*minútový 👍

Dala by som do pracky na program rucne pranie a krucanie na nizke otacky, potom riadne vysusit. Pokial tam vyslovene nie je napisane, ze sa to prat nesmie, tak myslim ze je jedno, ci to operies v pracke alebo v rukach.