icon

Ako najlepšie dezinfikovať detské hračky?

6. feb 2025

Ahojte, kúpila som malej z druhej ruky túto hračku. Je to vlastne dečka na hru a rozvoj, no spodok sa nesmie prať v práčke, iba ručne a my máme sprchovací kút 😁...( mala by to byť foto č.1 a posledná veci čo dám oprať)do detskej vaničky to nevojde...ako by ste to vyčistili, dezinfikovali? Časti čo sa dajú odopnúť idem oprať v detskom prášku v práčke na 30, ale zvyšok? Ďakujem za pomoc, krásny deň plný radosti želám.☀️

Ako najlepšie dezinfikovať detské hračky?Ako najlepšie dezinfikovať detské hračky?Ako najlepšie dezinfikovať detské hračky?
kandelabra
6. feb 2025

Dala by som do pracky na program rucne pranie a krucanie na nizke otacky, potom riadne vysusit. Pokial tam vyslovene nie je napisane, ze sa to prat nesmie, tak myslim ze je jedno, ci to operies v pracke alebo v rukach.

viestta
6. feb 2025

Odnes do cistiarne

autor
6. feb 2025

@kandelabra
@viestta čo myslíte, môže ísť do práčky?
@viestta nemám tu možnosť, žijem v zahraničí a najbližšia je pár km ďaleko a o tej cene ani nehovorím....možno toľko čo má vyšla táto hračka....

viestta
6. feb 2025

do pracky moze ist

autor
6. feb 2025

@viestta ďakujem, idem dať to ručné pranie na 30, či radšej 40? Či menej? Je tam to akože zrkadlo, chcem aby prežilo...

viestta
6. feb 2025

Mas tam 30, tak na 30

autor
6. feb 2025

@viestta ináč ledva to vošlo, teraz rozmýšľam či to nechať tak akoby zhulane dovnútra a bude sa prať akoby ten spodok a chráni to zrkadlo, či naopak kde bude ležať a všetko chytať... 🤔

viestta
6. feb 2025

To uz ti neporadim. Tozrkadlo je plast, nie sklo, takze to by malo prezit

autor
6. feb 2025

@viestta to mi je jasné ☺️ mám nato 43 minútovú program, daň vedieť potom ako to dopadlo, ďakujem krásne 😊

autor
6. feb 2025

*minútový 👍