Ako nasadiť jednorázovú plienku, aby nepretekala?

ikissedagirl
3. mar 2015

Ahojte,
mam taky problem s jednorazovymi plienkami. Takmer vzdy, ked sa babo pokaka a nelezi nepohnute na chrbte, alebo sa otoci na bok, tak plienka pretecie na bocnej strane okolo manzetky pri stehienku. Mate s tym skusenosti? Skusila som plienku aj viac napevno, aj volnejsie, aj vyssie, aj nizsie, aj rozne znacky plienok. Dakujem za Vase postrehy.

barborav
3. mar 2015

Kym bol syncek maly stavalo sa to casto 🙂 vedel nalozit vela 🙂

zuzana1291
3. mar 2015

Treba ju dat tak, aby ostalo miesto miesto na dva prsty, ked pod horny okraj zasunies. Tak mas istotu ze ju nema babatko prilis tesne uiahnutu, ale zaroven je dost silno utiahnuta, aby nepretieklo. Mne pretiekli vzdy len vtedy, ked mali plienku prilis volne zalepenu...Alebo druha moznost su nekvalitne plienky, ktore dobre neobopnu nozicku okolo....prip. su plienky velke.

sense
3. mar 2015

vzdy daj pozor aby tie manzetky pri stehienku boli do vonka a nie dovnutra ...a neviem aku velkost pouzivas a kolko vazi dieta...

lulistek
3. mar 2015

@ikissedagirl zalezi aj od toho aku znacku pouzivas, niektore pretecu lahsie,ine menej

bonaqa2013
3. mar 2015

nám sa to nestávalo. a to sme kupovali celé roky Tecso plienky. ale treba vhodnú veľkosť podľa kg.

ikissedagirl
autor
3. mar 2015

Ahojte, skusam pampers sleep&play, premium care, babylove z dm , tojours z lid. manzetky strazim aby boli dovonku. stava sa mi to od narodenia. teraz ma babo 6kg a plienky 4-9kg.

ikissedagirl
autor
3. mar 2015

@lulistek a s ktorou znackou mas najlepsiu skusenost ty ? 🙂

janickacrazy
3. mar 2015

@ikissedagirl Mne sa osvedčili obyčajné Tesco loves baby plienky, predtým som používala Pampers, ale pre vačšie dieťa sa mi zdajú tieto tescové lepšie a ešte k tomu sú aj lacnejšie.

siska53
3. mar 2015

@ikissedagirl a aky typ plienok pouzivas? Lebo aj mne niektore typy pretekali,tak som.zmenila. Dakedy to bol.signal,aby sme presli na vacsiu velkost. Dakedy fakt typom.plienok,prosto nesadli. Nam takto deti pretekali v oranzovych pamperskach.
A v poslednu dobu dcerka pretekala v tych tenkych ci uz babylove alebo lidlacke (predtym nikdy). No ona ma plienku uz len na noc a dlhsie cesty,takze pripisujem to tomu,ze je uz velka. A to uz pouzivam.vel.5,hoci vahovo by mohla aj c.4nosit.

lulistek
3. mar 2015

@ikissedagirl my sme vystriedali snad vsetky plienky a najlepsie su Clever z Billy - neviem sice ake stare dietatko mas ze ci kazda vahova kategoria ma rovnako dobre plienocky, my mame 7-16kg. 🙂

lulistek
3. mar 2015

@ikissedagirl potom este sme boli spokojni s fialovymi tesco plienkami ale tie su uz take drahsie. a tie z billy ako spominam stoja 8eur 50ks - len nie som si ista ci aj pre tvoje 6kg babo maju take iste plienocky lebo tusim sa mi zda ze kamoska ma malu 7mesacnu a ze kupila clever plienky a boli ine, nekvalitnejsie. kazdopadne ked dietatko vyrastie urcite budes spokojna s tymito clever plienkami 7-16kg lebo stane sa nam ze sme precikani len v takom pripade ze plienka je mega nabombovana ze sa prevelmi vycika aj dvakrat za sebou

ivet1371
3. mar 2015

Najlepšie su biele a zelene pampersky.a musi byt spravna velkostw

siska53
3. mar 2015

@janickacrazy tie zelene pampers su nehorazne parfumovane.. Muz ich raz kupil, pouzila som.ich,ale radsej tie eco ci nature babylove pouzivam.. Tie aj dobre drzia. V poslednej dobe nemam dobre skusenosti s tenkymi plienkami.

siska53
3. mar 2015

@ikissedagirl aha..citala som.len uvodny prispevok. A aj tie babylove nature pretecu?
Lebo ty mas este dost male dieta na to,aby vsetky plienky pretekali.
Kedysi boli dobre tie lidlacke,ten ale klasicky velky balik,nie tie male,co predavaju teraz. Tie nepretiekli ani jednemu dietatu a to teda som.ich v noci neprebalovala hadam od 2-3m.
A tazko ti povedat,ako spravne prebalit. Ved hadam to spravne robis. 🙂 opisat to je tazke.. To by sme sa museli stretnut a pozriet sa na to.🙂

lexica
3. mar 2015

mne tiez raz zacas zaspinila ale kup vacsie plienky,mozno ma dlhsi pas a vtedy tie mensie tak dobre nesedia......

migely
29. apr 2015

nám sa to vždy stalo pri tesco plienkach

simca06022011
29. apr 2015

nam sa to veru nestavalo, jedine raz v oranzovych pamperskach (ale tie som neznasala, strasne parfumoavne ci ake... cely byt z nich bolo citit:P) . Gumicky okolo noziciek, musia byt pekne obtiahnute, vystrcene tie volaniky von (ak to ta plienka ma), riadne zalepene, bez volneho priestoru, "nepokrcene"... neexistuje aby to pretieklo, teda ak nie je velmi plna plienka, ze by nestihala sat...
A jasne, musi byt spravna velkost ;)

maminecka2
25. máj 2015

Ahoj, my používame Pampersky zelené a biele a tiež nám občas pretečú, myslím si že tomu úplne nezabrániš. Keď má malý redší prípad a trochu sa povrtí, niekedy nám pretečie a myslím že plienku má danú OK, občas sa aj stane, že v noci sa preciká, asi nejako zvláštne mieri, lebo niekedy ani plienka nie je úplne nabombovaná.

ninah1486
9. feb 2022

to moze byt aj plienkou ze zle drzi