Ako naučiť 7 mesačné dieťa piť z fľaše?

betty223
27. jan 2016

Viete mi poradit, ako,naucit 7 mesacne dieta pit z flase?

siska53
27. jan 2016

@betty223 mne sa to nepodarilo. Mala sa naucila az v roku. Aj to so speci dudllom,dovtedy to nebolo mozne.

abeata
27. jan 2016

Pred 28 rokmi som mala u syna podobný problém a nenaučil sa to dodnes 😀 . Proste cumeľ odmietal dať do úst a hotovo. Čaj a ostatné tekutiny som mu dávala najskôr iba lyžičkou, tak, ako sa odporúča, ak chcete napriek problémom kojiť a nechcete, aby si dieťa zvyklo na fľašku. Neskôr (mal cca 5 mesiacov ) sme sa učili piť z klasickej malej šálky, čo zvládol bez problémov (zvládne to skutočne každé dieťa) a po ukončení kojenia sem tam pil z pohárika s "cucátkovým" vrchnáčikom. Nikdy nebehal s pohárom tak, ako niektoré deti s fľaškou. Mala som však to šťastie, že odkedy prestal byť kojený (9 mesiacov), tak po výdatnej večeri spával až do rána.

siska53
27. jan 2016

@abeata nasu z dudla napinalo. 🙂 takze nasi ani nedudlovali. Syn ho vzdy oblukom vystrelil von a malu naplo a mali sme.vybavene.

betty223
autor
27. jan 2016

Moj cumel vobec nechce. Na zaciatku ho chvilu mal, no zacal ho odmietat.

lemonlady
27. jan 2016

A preco to chces? 7 mesacne dieta moze jest vsetko lyzickou, vodu z poharika ci tiez z lyzicky...

99zuzula
27. jan 2016

@betty223 kup nejaku peknu farebnu, malu co sa da lahko chytit dietatu. Posad ho do stolicky na krmenie. Daj mu nieco papat, hrat sa a tu flasu mu nechaj len tak polozenu. Daj do nej caj alebo mlieko, co chces. Neskusaj mu z nej davat ty pit. Ako sa bude hrat a papat,mozno ju chyti do ruky a ako kazde decko hned da do pusy vsetko. Ked zisti ze z nej daco tecie, mozno same bude chciet. Ked si ju nevsimne, skus ju dat do rohu postielky, ked sa zobudi mozno same poskusa napit sa.

lubi40
28. jan 2016

Skus mu nedat flasu co ma makky cumel, ale taku zo sosacikom, nemyslim slamku, lebo to bude asi moc, ale taku placicku s dierkami. Myslim, ze avent ich vyraba a dava sa to na flasu s membranou, takze mu to nejako kontroluje rychlost prietoku. Ja som davala aj flasu od "NALGENE" (http://www.bhphotovideo.com/c/product/1158687-R...) a s tej pil.