icon

Ako riešiť otlačené stehienka od plienok?

petaa5
4. júl 2025

Ahojte , taka otazka presli sme z velkosti 2 na 3 , používame dada , mala ma 5kg ale vsimam si ze ma otlacene stehienka uz pri velkosti 3, s plienkami som spokojna používame dada ale teraz neviem ked su az do 9 kg ci riesit tie otlacene stehienka alebo nie , nosi ich len tyzden ,inak su jej volne ,stehienka ma ona fajne😁 ale tak myslim ze tie gumicky tam na nieco asi su .. poraďte prosim

mdse
4. júl 2025

@petaa5 riaď sa stehienkami 🙂

lucia13022023
4. júl 2025

Nikdy som sa neriadila kilami na obale.

nevenka
4. júl 2025

@petaa5 urcite asi bude treba vacsie. Syn bol ako sparatko, tomu som kupovala vzdy take uzsie strihy a velkosti mu sedeli. Ale dcerka ma riadne stehienka a vzdy som musela kupovat vacsie plienky alebo uplne iny strih. Najlepsie nam vyhovovali biele Violetta Cotton, od cisla 5-6, fialove su podla mna mensie, maju v 101-ke. A maju uzasnu savost a nenechavaju hned tie kusky gelu po zadocku po celej noci. A este Pampers Premium care, ale tie zase nechavaju take biele zmolky 😵‍💫. Ostatne mi prisli tenke...Kedysi pri starsich detoch som ani pol slova nemohla povedat na Lupilu, vtedy este Touyours, ci ako sa volali, porovnatelne boli dokonca s pampers, aj strihovo.
Tak mozno skus vacsie alebo proste aj inu znacku, kazda ma iny strih. Mne sa pacili take uzsie a vyssie strihy, mali potom viac priestoru na stehienka a nepretekali. Lebo zas, ked su velke, tak mozu aj pretekat bokom.
Nasa ma plienky uz len na noc a na spanok cez den, ale teraz ma crevnu chripku, tak som jej nechala plienku a pytala si ju dole, ze tu ma skrabe a presne ju to tlacilo tam uz na tych stehnach. Uz je velka a povie. Chcela nohavicky 😊. Takze urcite sa riad stehienkami.

kikusenka1
4. júl 2025

Skus inú značku. 4 budú veľké