icon

Ako riešiť prvú návštevu novorodenca?

10. aug 2025

Mamičky ako ste to mali vy s prvou návštevou novorodenca? Blízka rodina išla navštíviť bábätko alebo vy ste nosili dieťa v rámci rodiny "ukázať"? Myslím si, že pokiaľ niekto má záujem tak má prísť ku nám pozrieť bábätko. S manželom totiž nemáme rovnaký názor na túto tému. Ja sa mám trepať s novorodencom k babkám a manželovým súrodencom? Nebudem sa predsa nikomu vnucovať. Ďakujem.

Strana
z2
anonym_158d9b
10. aug 2025

@anonym_autor nikam som nesla a tvoj muz nech sa aj posklada do trojuholnika, nepostavila by som sa ani za boha a mech si ide sam kde chce

nataliia_11
11. aug 2025

My sme prvú návštevu mali keď mal malý 2 týždne, ja som s tym bola ok, tešila som sa na nich (manželovi rodičia a krsni rodičia), mame dobrý vzťah a bola som rada že budem mať na 2 hodky aj niečo iné okrem kojenia/prebalovania/uspavania😄 prvý krat na návšteve sme boli keď malý mal len 4 dni, po prvej poradni u pediatra sme išli na iné sídlisko ku svokrovcom, ja som mala chvíľku casu si oddychnut a svokra mi postrážila maleho. Neskôr som tam chodila každý týždeň lebo sme zistili že malý u nich aj 3 hodky prespí😄 ale bolo to moje rozhodnutie, nie manželove. On len povedal že je to na tebe, ty si po porode, ty si ubolena a ty mas to právo povedať že ano ideme/ prijímame návštevy alebo nie a takto aj bolo

anonym_636c66
17. aug 2025

@anonym_autor za nami všetci prišli ešte do pôrodnice na hodinku, dve, bolo to mile.

Strana
z2